Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułka niebieska

dziwna sytuacja -wtrącajaca sie tesciowa?? popocy prosze:(

Polecane posty

No wiec wlasnie - o to mi chodzi, dlatego gotowanie, prasowanie itd tego nie zmieni.

Gość kukułka czerwona
ja nie napisałam że trzymam przy sobie... chodziło mi o to ze skoro zwiazem ma być oparty na partnerstwie to trzeba coż z siebie dawać a nie tylko brać

No to dopiero odkrycie! dobrze, ze o tym napisalas, ona na pewno o tym nie wie ... przeciez pisala, ze stara sie pomagac w domu na tyle, na ile moze. A jesli chodzi o kanapki o 4 rano - oni sami najlepiej czuja czy ta sytacja im odpowiada...

Gość facet po przejściach
tak się słada że moja żona robi mi kanapki o 6 rano mimo tego ze sama wychodzi o 9 i wiecie co może to głupie ale między innymi za to ja kocham. nawet kiedy jestem zmęczony i nic kompletnie mi sie nie chce a zona mnie o cos prosi to robię to bo wiem ze ona też się poświeca. moi mili więcej wyrozumiałości i miłości da drugiej połówki i bedzie dobrze..powodzenia

Gość hm ...........................
mondze godo :)

Gość ajaksa
Kochane synowe - róbmy swoje i nieprzejmujmy się pierdołami. Ja też wysłuchałam różnych chamstw od teściowej. Co jej mialam powiedzieć to powiedziałam. Kontakty z nią ograniczm do minimum, rozmowy też. Zawsze uważałam ją za hipokrytkę i sprawdziło się. Otóż mamusia ma podwójny kodeks moralny- jeden stosuje do swojej córuni , która uciekła od męża i teraz ma kochasia. Wszystko jest ok. Drugi kodeks to dla mnie - bo ośmielam się być żoną jej syna i jestem najgorszą wywłoką.

Dla mnie to jakas kosmiczna sytuacja, gdzie ktoś w ogóle toleruje takie "skarżenie" za plecami/donioszenie mamusi z nadzieją, że mamusia byc moze wplynie na synową :)))))))))))))))))))))))) A tak nawiasem mowiąc: czy mamusia powiedziała tesciowej, że nie żyyczy sobie takiego skarżenia? :)))) Moja teściowa nie śmiałaby w ogole wpasc na taki pomysł, na jaki wpadła tesciowa autorki :) Ale ja uważam, że ludzie traktują nas tak, jak im na to pozwalamy .