Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .pętelka.

ubranka primark- early days

Polecane posty

Gość .pętelka.

wiem ze wiele jest tu mam z Anglii wiec mam pytanie:) Jakie jakosciowo sa ciuszki niemowlece z primarku? Te dorosłe to wiem nie raz niezly shit, a nie mam mozliwosci osobiscie nic kupic:O Interesuje mnie wlasnie jakosc i jak ktoras pamieta to cena:) chcialabym sie tam zaopatrzyc w pajace i spiochy, super jakby byly tam jakies cieplejsze;)

Gość polecam primark
wszytsko jest tanie i dobrej jakosci...a jesli mowisz o ciuchach dla doroslych maja swietne rzeczy zwykle! bawelniane bluzki, koszulki, skarpety, bielizna...polecam

polecam uranka i ubrania z primarku . bylam nie dawno w irlandii i specjalnie wykupilam jeszcze bilet do anglii na 2 dni zeby malego i nas obkupic . rzeczy sa dobrej jakosc i tanie . jak da rade to na wiosne znow polece na zakupy

Gość kijevna
pajaców i śpiochów akurat bym tam nie kupiła - chyba, że dla bardzo malego dziecka, które szybko wyrośnie, ale dla takiego od. 9m wzwyż to już nie. co do innych ciuchów - jak się trafi - dostałam kilka spodni od znajomych dla syna i wszystkie były tak wąskie, że po dwóch razach już rozdarte - a dziecko mam bardzo szczupłe, więc...

Gość o kurka wodna
Moim zdaniem jakość średnia , ale dla małego dziecka super bo niedrogie ;)

ja w primarku zakupiłam body i śpiochy dla mojego dziecka, a zobaczymy jak się będą zużywać:) Ale dużo razy kupowałam tam ciuszki moim chrześnicą, mamy zadowolone, ciuszki w ogóle się nie zużywały, kolory zachowane i nie mechaciły się,ale mówie tu o spódniczkach, bluzeczkach, spodenkach, a nie o tych pierwszych ubrankach:)

Gość SpongeBob II
Jakosc tych ubran jest adekwatna do ceny.Ubrania dla dzieci a w szczegolnosci pajace i body sa zrobione z kiepskiej jakosci bawelny,nadruki sie spieraja a ubranka rozciagaja po praniu. Nie wiem skad ten zachwyt ciuchami atmosphere -bawelna jast kiepska,zdarza sie ze ubrania maja krzywo wszyte zamki i szwy.Bielizna rowniez jest do kitu-hafty sie odrpuwaja, poduszki znieksztalcaja a rozmiary nie sa takie same(to chyba zalezy od serii).

Gość body i pajace.
body i pajace nie są złe, ale od 6-tego m-ca maja dziwną rozmiarówkę, bo nie jest jak w normalnych sklepach przedział 6-9 i 9-12 m-cy, ale tutaj jest od razu 6-12 m-cy, w związku z czym na długo nie starczą. zresztą dotyczy to również ubrań dla większych dzieci. jak kupowac coś dla dziecka powyżej 6 m-cy, to brać od razu rozmair wyżej. a co do jakości - zależy jak trafisz. ja mam body po pierwszym dziecku dla drugiego i są naprawdę porządne, solidne, nie porozciągane, dość grube - no ideał. ale mam też nowe kupione w tym roku i już tak ładnie się nie trzymają. fajne maja polarkowe pajacyki, dość chyba unikatowe, warto się zaopatrzyć.

Gość body i pajace.
spongebob - w czym ty pierzesz te rzeczy, że ci się spierają nadruki? ja akurat nadruki early days mogę pochwalić, zwłaszcza naprasowanki na pidżamkach - kupowałam rzeczy dobrych firm, 4 razy droższe i po trzech praniach wyblakały, a early days co najwyżej naprasowanka może popękać - ale to przy wyjątkowo częstym i byle jakim praniu.

Gość SpongeBob II
Kolory blakna a nadruki sie spieraja.Czeste pranie-zgadzam sie,byle jakie-nie.

Gość jakos jest dobra
zarówno dla większych jak i młodszych dzieci To nie prawda ,ze kolory blakną , a nadruki się spieraja :-0 Ja kupuje w róznych sklepach , takze tych drogich , stac mnie na drogie ubranka , a w Primarku tez kupuje , bo mi sie podobaja i wcale nie odbiegaja jakoscią od innych srednich sklepów gdzie ceny sa dwa razy wyzsze Jak mi sie cos podoba to po prostu kupuje , po co mam przepłacac skoro jakosc taka sama

Gość jakas przewrazliwiona
Zalezy co,np.bluzeczki dla synka byly ok do dwoch pran potem porosciagaly sie na wszystkie strony,spodnie dzinsowe sa ok dresowe rowniez ,body ujda zadna rewelacja,generalnie rzadko tam kupuje.

Gość mysle ze to dobry pomysl
jesli chodzi o zwykle bawelniane pajacyki to jakosc taka sobie-mam porownanie z nextem i bawelna zdecydowanie ciensza w primarku,ale spodnie dresowe bardzo wytrzymale, pajace polarowe naprawde dobrej jakosci. Mielismy jeden sweter,ale bardzo dziwny bo dlugie rekawy a swetr jakos krotki - nieproporcjonalny. Co do cen to 3 pajace 5 funtow, sweter 5 funtow, spodnie dresowe 2 pary za 5 funtow - ceny z zeszlego roku bo wole jednak inne firmy i....ebay :P

Gość early days
Wszystkie mamy prosze o uwage!! mieszkam na stałe w anglii, mam dostep do ubranek dla dzieci i niemowląt w atrakcyjnych cenach, prosto z Anglii, nowe kolekcje i wyprzedaże, piszcie do mnie, wysle zdjecia i wszystkie informacje. Pozdrawiam paulinaw@windowslive.com

Gość kllkllk
ubranka sa ok..ja osobiscie mam tylko 2 kocyki z primarka i tyle..ani sobie ani dziecku tam nie kupuje, przejechalam sie na nich wczesniej..wole zaplacic 3f wiecej i miec super jakosc np z mothercare

Gość gość
Polecam drogim Paniom ubranka dla naszych pociech ze strony allinside.pl. Często robię tam zakupy, rzeczy są ładne, tanie i wysokiej jakości

Gość gość
ubranka niemowlęce z Primarka można kupić na www.prettykids.pl