Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwtertgrst

Stosujecie peeling BRUSHER z Garniera???

Polecane posty

Gość rwtertgrst

Kupiłam go wczoraj. Wydaje mi się ze jest ok :) buzia wydaje sie bardzo czysta po uzyciu. Szczoteczka jest miekka i zastanawia mnie czy zreczywiście oczyszcza skóre głębiej niz zwykłe peelingi??

Gość poważżżna
ile on kosztuje?

Gość rwtertgrst
ja w rossmanie kupiłam za 21 zł :) ceny wahaja sie do 28 zł w zalezności od sklepu

Gość rwtertgrst
zawiera 2% kwasu salicylowego - nie za mało jak na walkę z tradzikiem?? Po umyciu nim mojej buzi pory sa ściagniete i mam miłe uczucie na buzi :) jest miekka i dwlikatnie jakby schłodzona. na noc stosuje go i mam warzenie jakby wyciagał mi spod skóry całe złogi nieczystości. poza tym masowanie nim buzi chyba poprawia ukrwienie...ale do normalnych peelingów raczej nie podobny- mniej inwazyjny

Gość poważżżna
chciałam kupić ale nigdzie nie znalazłam niestety

Gość agaga
a ja se ostatnio zrobiłąm peeling z kawy:D super sprawa i ani grosza nie wydałam:D

Gość rwtertgrst
z kawy?? jak to zrobiłaś?? co taki peeling powoduje??

Gość gbxdn d
a opakowanie da sie normlanie otworzyc, zeby potem np wlac tam inny zel?

Gość agaga
ja zrobiłam tak: płaska łyzeczka kawy zwykłej mielonej rodzinnej bo taka była na stanie, w garsc i na to polałam mydło w płynie (dodajesz co chcesz mozesz kombinować z olejkami cynamonemitp kremem.)dosłownie na oko no zeby nie było za sucho,troche potarłam delikatnie w rekach zeby sie zmieszało i heja na buzke:) myjesz jak ile chcesz( no nie za długo chyba:/ ) zmywasz i po krzyku.. ja w sumie w czoraj zrobiłam pierwszy raz a powinno robi sie dwa razy w tyg. ale skora gładziutka jak pupinka niemowlęcia jak nie moja, nie bede ci tu pisac za duzo wpisz w google peeling z kawy pierwsze leprze otworz i masz czytasz i działasz;)