PennyLane22 0 Napisano Wrzesień 25, 2010 Witam serdecznie Wszystkich rodakow z okolic Oslo lub Moss:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lezka77 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 witam ja nie z Oslo ale tez w Norwegii.A ja juz myslam ze nie ma nikogo w tej norwegii bo cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lezka77 0 Napisano Wrzesień 30, 2010 ciekawe czemu taka cisza??!!:(przeiez jest nas tyle w Norwegii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksdsd Napisano Wrzesień 30, 2010 ale sami zarozumialcy! Znam takiego jednego z dłuuugimi włosami-kawał choooo....a! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lezka77 0 Napisano Wrzesień 30, 2010 no nie wiem !!!sa i sympatyczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robert1960 Napisano Październik 2, 2010 ..zadałem nawet takie pytanie na ,,topiku,, -Polki z Norwegii......- ......hm czyż w Norwegii w tej chwili wszyscy,, indianie ,,są zajęci zbieraniem chrustu na zimę?????????????????????? ...cisza jakaś...... ...jednak pozostało bez echa... topik był interesujący i czytałem go z pasją prawdziwą aż nie pojawiło się tam kilku bezlitosnych rozpieprzaczy z przerośniętym ego....... ...szkoda bo zniszczono coś co było pouczające ,treściwe i przyjazne........szkoda..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lezka77 0 Napisano Październik 3, 2010 witam prawda wszyscy zamilkli jak zakleci A mozna bylo sie wymieniac spostrzezeniami i doswiadczeniami Czemu sie boicie odezwac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pdkpdvk Napisano Październik 3, 2010 ksdsd ma racje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksdsd Napisano Październik 16, 2010 Chodzi Ci o tego z włosami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abria Napisano Listopad 14, 2010 Hej:-) Ja tak pomiedzy Oslo a Moss:-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raff78 Napisano Marzec 17, 2011 Wtam all jestem w Moss od 2 tygodni raczej na dluzej rzeczywiscie cisza jak na kole podbiegunowym nie wiem czy Polacy w Norwegii wstydzą sie swojego pochodzenia i swoich Ziomków? Pozdro to all Ha det Bra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach