Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba porzucona

ciche dni po 4 latach

Polecane posty

Gość izaaaaaaaaaaaa
ja kazałabym mu krok po kroku dokładnie opisać co i z kim robił. żeby nie pozostawił żadnych niedomówień, i dobry powód tego, dlaczego tak postąpił

Gość chyba porzucona
Rozmawialiśmy do 2w nocy o tym wszystkim.nie wiem czy mówił prawde.ale mysle ze tak.Teraz dzwoni caly czas ale ja nie odbieram juz tak bo potrzebuje czasu zeby przemyśleć. Pewnie mu dam szanse bo jak nie to bede żałować.chciał mnie pocałować i przytulic ja tez chcialam ale nie mogłam mu pozwolić na to. teraz nie wiem czy dobrze zrobilam ze nie pozwoliłam mu zostać bo mi tak go brakuje...

Gość zbakalakala
Nic sie nie zmieni na dluzsza mete.... mowie Ci to :o

a jak sie tlumaczył? ze niby dlaczego tyle czasu się nie odzywał?? no ja tez bym pewnie dala szanse.. ale nie od razu, mowie ci , wstrzymaj go troche to sie wkoncu moze przestraszyc co moze stracic.

Gość chyba porzucona
ogólnie to mówił o swoich problemach w domu. teraz widze ze sie stara ale moze to tylko chwilowe. ja narazie nie chce sie spotkac zeby nie myslal ze tak łatwo mu poszło.teraz ja trzymam go na dystans chociaz naprawde trudno mi wytrzymać bez niego, ale musze być pewna że mu zależy i że bedzie walczył.

Gość chyba porzucona
ogólnie to mówił o swoich problemach w domu. teraz widze ze sie stara ale moze to tylko chwilowe. ja narazie nie chce sie spotkac zeby nie myslal ze tak łatwo mu poszło.teraz ja trzymam go na dystans chociaz naprawde trudno mi wytrzymać bez niego, ale musze być pewna że mu zależy i że bedzie walczył.

Gość bardzo dobrze
teraz niech on się postara.