Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość slabeusz

dlaczego taka jestem slaba

Polecane posty

Gość slabeusz

Jest tak: Jestem z kims od 5 miesiecy, zalezy mi na nim, nie wiem czy to milosc czy nie ale na pewno juz sie do niego przywiazalam... Nie jest idealny, ma troche problem z okazywaniem uczuc, rzadko mi cos mowi fajnego. Troche sie do tego przyzwyczailam choc mi ciezko czasem. On jest troche egoistyczny, caly czas muowi o sobie, ale czuje ze jemu tez zalezy. Tych wakacji nie moglismy spedzic razem bo urlopy juz poustawiane, wiec on pojechal wczesniej na swoje ze znajomymi a teraz ja na tydzien z kolezanka. Pozanalam tam swietnego faceta, zajebisty wyglad, taniec... Po prostu sie przy min rozplywalam... nie wiem czy ktos to zrozumie - to trzeba przezyc samemu. Czulam sie taka szczesliwa, swiat mogl sie skonczyc jak z nim tanczylam!! Nie wiem dlaczego los tak chcial, nigdy nigdy nie zradzilam nikogo i bylam pewna ze tak bedzie a tu....... poszlam na calosc, jak bylam w jego ramionach to nie myslalam nawet o swoim facecie. Zaje..cie bylo. Nie wiazalam z tym zadnej przyszlosci, po prostu zylam chwila. Ale teraz jestem w Polsce, dalej chce byc ze swoim obecnym chlopakiem, nie moge mu powiedziec. Gdybym ja byla na jego miejscu to koniec bylby od razu! Nie prosze o rady, chcialam tylko sie tym podzielic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować