Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6ygfdf

co zrobi mki komornik??

Polecane posty

Gość 6ygfdf

nie splacam kredytu w banku na wysokosc 3000tys majatek mam przepisany na ciotke...mieszkanie i auto..Mam dzialalnosc i zadnego innego majatku..Wieidzie mi na konto?

Gość srratatataa
Bedziesz w biku.... czyli nie dostaniesz juz nigdy nic n raty, zadnego kredytu , nawet telefonu na umowe:/ a komornik i tak sciagnie swoje oni maja swoje sposoby

Gość zleje pupę

Gość 6ygfdf
ale ja juz mam auto i mieszkanie 3 pkojowe nie bede potrzebowala kredytu nigdy.na konto mi nie weidzie?

Gość srratatataa
zabierze ci co twoje. Czyli 1/3 chyba pensji bedzie zabierac co miesiac, z konta ci moga zabrac , auto jesli jest na ciebie itd

Gość jak wyzej + wjedzie
na konto, moze skierowac sprawe do sadu tez oczywiscie

Gość 6ygfdf
ale to nie pensja tylko wplywy z dzialanosci

Gość srratatataa
no to ci zabiora twoje wlasnosci rozumiesz? zeby odebrac dlug! Czyli masz kase na koncie to oni i tak dojda do tego i zabiora sobie czesc. gorzej z pensja, bo co miesiac ci beda brac

Gość produkt bezglutenowy
Mało tego - mogą Ci to konto zablokować. Moim rodzicom tak zrobili i mimo, że wpływała na nie pensja, to nie mieli żadnego dostępu do tego konta. Masakra. 1,5 miesiąca trwało zanim napisali pismo do Warszawki i dostali odp oraz dostęp do konta.

Gość takie tam duperele
Masz przejebane do końca życia :( Twoje dzieci też bo długi są dziedziczne.

Gość srratatataa
no to jesli z tej kasy pobierany jest podatek to ci zabiora, no chyba ze ta pensja jest z czarnej roboty

Nie przesadzajcie. Długi się przedawniają... po ok 10 latach ;)

Gość srratatataa
tak dokladnie dlugi sa dziedziczne. Moj maz po rodzicach dostal dlug:) za mieszkanie bo nie splacali jego rodzice

Acha i jak wejdzie Ci komornik, to zapomnij, że będziesz dostawała rozliczenie PIT. Komornik raz w roku będzie Ci zabierał te pieniądze.

Gość srratatataa
jednym slowem sie wkopalas. Posluchaj ty bys nie chciala odebrac kasy jak by ktos wisial ci 3000tys?

Gość srratatataa
lepiej to splac, bo odsetki kochana rosna, ze w koncu bedzie tak ze co miesiac bedziesz spalcac same odsetki

Gość iouytg
długi się przedawniają pod warunkiem że przez 10 lat nie będziesz mieć żadnego kontaktu z komornikiem. Ani on cię nie namierzy, ani ty się z nim nie skontaktujesz, nawet odebranie listu od komornika przerywa bieg przedawnienia. A jeżeli twój dług jest u komornika to współczuję. Z 300 tys codziennie rosną odsetki, i to spore. Poza tym jakbyś zdecydowała się spłacać to z sumy wpłacanej komornikowi najpierw on bierze swoją działkę potem chyba inne rzeczy a na końcu jak jeszcze coś zostanie to dopiero idzie na spłatę zadłużenia

Gość takie tam duperele
A poza tym ktoś kto nie spłaca swoich zobowiązań jest ZŁODZIEJEM. A ty do tego miernym kombinatorem, który zapisał coś tam na rodzinę, i cieszy się z oszustwa :(

Gość iouytg
jak nie wykażesz chęci spłaty zadłużenia możesz zostać oskarżona o wyłudzenie kredytu a za to można iść do więzienia

Gość pytanie do autroki t.
ile jest tego długo? 3 000,00zł 3 000 0000,00zł bo napisałaś 3000 tys. ( jakoś tak dziwnie).

Gość no jasne ze wejdzie

Gość to czekaj 10 lat po czym
dostaniesz liscik i trzeba bedzie placic odsetki za 10 lat i termin zacznie biec od nowa :D

Gość juz odpowiadam
Czy to 3 tyś długu? jeśli tak to dziwię się,że nie chcesz tego spłacić, koszty komornicze są duże, jeśli wszystko jest już u komornika tzn.że nakaz został wystawiony przez sąd więc dochodzą koszta sądowe. Nie warto za 3 tyś. ukrywać się przed kom. Ja wolałabym spłacić i spać spokojnie. Nikt Ci tego długu nie daruje,a z a rok odsetki mogą przyprawić Cie o zawał serca ;)