Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale jestem głupia...

Ale jestem głupia,co ja zrobiłam;/;/

Polecane posty

Pokłóciłam się z moim chłopakiem o to,że traktuje mnie jak dziecko ,a mam 20 lat,on jest 2 lata starszy i koleżanki wyciągnęły mnie na imprezę domówkę bo zaraz październik i nie będzie całej paczki,napisałam to mojemu bo jakoś tak czułam,że powinien wiedzieć...Napisał baw się dobrze.Na imprezie miałam takiego doła,zaczęły się babskie ploty i trochę wypiłam...Później z kolegami przyszedł mój były.Na początku byłam trochę zmieszana ,ale nic,potem niestety,ale trochę się upiłam;/;/ zaczęłam gadać z moim byłym,tańczyliśmy i zaczęliśmy się całować...Teraz nie mogę sobie tego darować,dzisiaj ma przyjechać do mnie chłopak,chce pogadać i przeprosić za te nasze kłótnie,a ja nie wiem co robić...jak ja mu to powiem;/;/ale ze mnie kretynka:(

Ale on na pewno wyczuje,ze coś jest nie tak ;(;(;(

Wiem,przepraszam,niechcący tu napisałam

najlepiej napisz na uczuciowym :) jeśli nie powiesz może się dowiedzieć z innego źródła, więc ja bym radziła przyznać się i wyrazić skruchę

Gość siedz cicho
po co chesz uszczesliwiac faceta takimi niusami? zeby uspokoic swoje sumienie? siedz i cierp, badz dla niego mila i nic mu nie mow.

Gość jakbymbylnajego miejcu
na jego miejscu , wydupił bym Ci jeszcze w twarz płaskiego i wytarł podłoge bo jesteś szmatką

Masz teraz poczuie winy a mówiąc mu o tym zwalisz z siebie częśc ciężaru na chłopaka i według mnie to czysty egoizm. Jasne że czujesz się nie w porządku bo i tak jest ale mówiąc mu o tym sprawisz jemu przykrość i straci do ciebie zaufanie, ty bedziesz czuła ulgę ale na chwilę bo nie możesz wiedzieć jak postąpi twój chłopak (może będzie chciał się zrewanżować tym samym?) Teraz masz nauczkę i spróbuj sobie wybaczyć i pogodzić się z tym że byłaś nie fair a chłopaka radziłabym nie dołować i nie obarczać go swoimi błędami!

Gość Zamotanaaaa
Ja myślę że lepiej jednak się przyznać, bo nigdy nie wiadomo kiedy znajdzie się milutka osóbka, która będzie miała zbyt długi jęzorek

Jakbym wiedziała że ktoś mi fotę szczelił to musiałabym się przyznać ale tak?.... nie wiem jak postąpi autorka ale musi liczyć się z tym że partner nie będzie wyrozumiały. Ja na pewno nie byłabym wyrozumiała:) i dlatego że tak powiem mierzę swoją miarką, ale każdy jest inny:)