Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsa342

co sądzicie??

Polecane posty

Gość fsa342

Mam ogromny problem. Mam 23 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Do sedna cały zeszły rok na studiach, jeden chłopak się za mną oglądał, ale kiedy widziałam, że do mnie podchodzi uciekała. Kilka razy o coś zapytał, ale ja odwracałam głowę, coś tak odpowiedziałam i odchodziła. Sęk w tym, że on mi się podoba ale mam takie kompleksy, że mnie paraliżuje. Cały życie byłam gruba dopiero 3 lata temu udało mi się schudnąć 25kg. No ale moje ciało nie wygląda jak normalnej 23-latki. Mam rozstępy na całym ciele poza brzuchem. Luźną skórę na udach, ramionach, brzuchu. Okropny biust. Do tego mam mocne czarne owłosienie i okropne zęby. Co robić???

Gość fsa342
Proszę o pomoc:(:(:(

Gość zapisz się na sport i nie ucie
kaj

Gość >B: a co
a nie możesz depilować? a ciało jak sport

Gość fsa342
Ale ja się panicznie boję, że kiedy on w końcu mnie zobaczy to poczuje obrzydzenie. Nie wyobrażam sobie, żebym mogła się psychicznie podnieść z tej sytuacji. Uprawiam sport od 2 lat i uwierzcie mi że daleko mi do normalnego ciała.

Gość zapisz się na sport i nie ucie
Jaki sport? Nie ma idealnych ciał, na pewno maszatuty.

Gość fsa342
Proszę Was nie miejcie mnie w dupie nie mam z kim o tym porozmawiać. W domu słyszę tylko, kiedy sobie faceta znajdziesz, ile Ty masz lat i sama. całą moja rodzina tak mówi. A ja czuję taki paraliżujący strach, że nie daję rady