Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SamotnyJa84

Szukam dziewczyny:) Wawa -okolice.

Polecane posty

To tak od razu mamy pisać na maila???????????????????? Nie znasz płci pięknej w takim razie.....powinieneś wykazać się większą inwencją, a nie od razu na maila...

abc101 ---> a co to za różnica... tu ...czy na maila? Chodziło mi bardziej o to ze prędzej czy później sobie stąd pójdę i potem możne długo tu nie zajrzę..albo i wcale nie zajrzę... dlatego mail jest łatwiejszym sposobem na utrzymanie kontaktu :) A co do inwencji... zostawię ja chyba na ewentualne spotkanie... bo teraz nie urządziłem sobie konkursu wyrywania dziewczyn/ kobiet na kafeterii... a rzuciłem zapytanie -jasne i proste dla osoby zdecydowanej na taką przyjaźń... staranie się z mojej strony jest nawet nie wskazane póki co ;)

Gość essences
hmmmm. jak przeczytałam pierwszego posta- widziałam siebie .. leże w łóżku , przeglądam różne strony- dla zabicia czasu .. no ale ile można siedzieć na allegro :) i portalach plotkarskich :( ... obejrzałam dwa filmy ... i nie mam co ze sobą zrobić.....

Gość essences
a dokładnie skąd jesteś ??wiem wiem ciekawość pierwszy stopień.. ale ja jestem bardziej wścibska :(

essences ---> no właśnie... skończy się na pójściu spać najzwyczajniej w świecie... a można by było iść spać... ale wtulonym do kogoś :) Wiem że moja propozycja wygląda jak by to napisał jakiś stary zbok ale tu naprawdę nie ma haczyka... :( Czy naprawdę nie ma takich dziewczyn które maja ochotę się czasem najzwyczajniej w świecie przytulić bez żadnych konsekwencji?

essences ---> Warszawa i okolice, na forum się dokładnie nie przyznam... i chciałbym poznać dziewczynę z okolic... wtedy łatwiej byłoby się spotykać.

Gość essences
co masz na myśli piszac - łatwiej sie byłoby spotykac ??

Gość borsuczka73
Zielonka może byc? Nie mam siebie na mysli,tylko bliską kolezankę.Ma 27lat

abc101---> nie, nie miała to być czysta przyjaźń bez przytulania :) doczytaj wszystko :) Czystą przyjaźń bez przytulania mam w wielu koleżankach... ale szukam tego o czym napisałem w 1-wszym poście :)

Gość borsuczka73
no wez sie odezwij bo padam na ryjek i lece spac.Dziecko mnie wymordowało,ma 1,5roku

essences --->Łatwiej w sensie ...30 min i się widzimy :) nie trzeba jechać 200 -300 km aby się spotkać :) Przerabiałem taką znajomość :( borsuczka73 ---> Zielonka byłaby idealna ;)

Gość borsuczka73
Dasz nr gg ? Albo inny kontakt?

borsuczka73 ---> zawsze jest mail który podałem, nie dziś to jutro, nie jutro to za tydzień, jak nie za tydzień to możne kiedyś tam...jak wcale to też będzie ok ;) Jeśli będzie miała ochotę pogadać może zawsze napisać :)

borsuczka73 ---> jak na razie zostanę tylko przy tym kontakcie: glut122@gmail.com --> mail nie zachęcający ale prawdziwych adresów i nr gg oraz innych nie podam z oczywistych względów :)

Gość borsuczka73
Ok,nie zauwazyłam maila.Pogadam z nią,.Jest super babka.Dobrej nocki wszystkim

borsuczka73 ---> super babka mówisz ;) zawsze się można poznać - to do niczego nie zobowiązuje :) a to czy ktoś jest super to najlepiej jak sami ocenimy... lecz ja nie szukam kogoś super :) wystarczy normalna zwykła miła dziewczyna - która nie chce spędzać sama wieczorów, sama oglądać filmów, sama się przytulać do poduchy ;) Bo ja tez super nie jestem - chyba ;)

Gość sama jak palec albo coś tam
ja tez samotna.... zapraszam wszystkich samotnych z Wielkopolski mój mejl vicim@op.pl

Maryf--->Czyli pewnie jesteś z 2 strony Wawy...Pruszków, Milanówek, itp... ale pewnie nieco jeszcze dalej niż te miasta mieszkasz...

Mary---> to jak przyjedziesz do mnie to możemy się spotkać ;) żartuje oczywiście bo chętnie bym Cie poznał.... lecz wiem że odległość to prędzej czy później - coś co zabije kontakt - celowo szukam osoby z Warszawy i okolic... choć przez to być może nie spotkam kogoś bardziej pasującego do mnie lecz mieszkającego dalej :( ale to taka moja chłodna kalkulacja takiej znajomości - chciałbym mieć ową przyjaciółkę blisko siebie... ( o ile taką znajdę)

Daleko nie mam, bilet też tani, więc czemu nie:) ale tak serio to sama wiem że odległość nie sprzyja znajomościom niestety:O ja znam sporo naprawdę fajnych osób, ale mieszkają daleko ode mnie i niestety kontakty w większości po czasie zanikają. A powiedz mi czemu jak to jest? Chcesz mieć koleżankę/przyjaciółkę z którą będziesz mógł spędzać wieczory, a czemu po prostu nie chcesz znaleźć dziewczyny z którą mógłbyś się związać na stałe?

Gość ka90ka :)
A okolice to jakie?? Bo nie wiem czy sie nadaję:)

Gość ka90ka :)
Kurcze dlaczego nie napiszesz wprost??? A moze to własnie mnie szukasz.... Radzymin??? odpowiada Ci??