Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna Ja lat 22

Nie chce byc cale zycie sama!

Polecane posty

Gość oommgg
princess, no to wyszlo na to ze po prostu jestes zwykla myszka, ktora swiata nie widziala i nie widziala tych najfajniejszych :D Zyjesz pewnie z jakims sredniakiem, ktorego w dodatku sama poderwalas, badz ktory to poderwal Cie pijaną na jakis tani chamski tekst na wiejskiej potupajce :]

czemu wiesniaku oceniasz mnie skoro nie znasz mnie ani mnie nie widziales :) nie potrafisz nawet wymienic cech takiego ''najfajniejszego'' faceta myslisz ze mi pojedziesz i bedziesz fajny :) bys sie zdziwil jaka jestem szara myszka :) o takiej mozesz tylko pomarzyc i popatrzec buraku :)

Gość oommgg
Buraki to rosną na Twojej wiosce brzydka myszko :] PS. ktoś kto spedzil cale zyce wsrod zwierzat, nigdy nie zrozumie swiata ludzi ;)

Gość samotna Ja lat 22
Owszem jestem brzydka i gruba, ale czy to oznacza ze jestem skazana na samotnosc?! Nie rozczulam sie nad soba, nie jecze calymi dniami! Poznaje roznych ludzi, ale nigdy nikt nie zwraca na mnie uwagi!

Gość oommgg
Gruba moze tez bc ladna dla kogos komu sie takie podobaja. Mnie np nie podobaja sie kobiety grube, ale mam kumpla, ktoremu juz na przyklad sie bardzo podobaja i jest z taka jedna Anią teraz, wiec jak widac nie mozna uogalniać...

oommgg zamkniaj dupe cwelu bo zaniedbalismy autorke :) tak na marginesie pochodze z jednego z wiekszych miast, chyba ty jestes z jakiejs wiochy i chcesz sie teraz dowartosciowac :) autorko moze tu nie chodzi o wyglad, wyglad mozna zawsze poprawic, chodzic na fitness, zmienic fryzure, lepiej sie ubierac itp itd. moze pomysl o swoim charakterze :)

moze tez w pewien sposob za bardzo sie narzucasz ze swoja znajomoscia, spokojnie nim sie obejrzysz znajdziesz kogos :)

Gość oommgg
omg, calkiem sie pogubilem, faktycznie na poczatku byla jakas autorka :D

Gość oommgg
Samotna 22, ale faktycznie chyba znacznie mniej jest facetow ktorym podobaja sie kobiety puszyste, niz tych ktorym one sie nie podobają... Także, próbuj szans moze na portalach randkowych, wieksze szanse powodzenia.

jaka rada no wymiekam, a czy jesli uwazasz ze jestes brzydka nie mozesz cos z tym zrobic?isc na silownie, fitness, pobiegac, zmienic diete, zmienic fryzure, jesli masz cos z cera isc do derlatologa no jest mnostwo sposobow a nie lepiej zamknac sie w domu i plakac!

Gość oommgg
princess widać ze swiata nie widzialas, przeciez jak ktos jest grby to nigdy nie bedzie chudy, to sa geny i koniec... Oczywiscie moze sobie latac po kosmetyczkach, ubierac sie w dobrych sklepach, tylko nie kazdy uprawia BURAKI i ma z tego tyle kasy, ze go stac na takie rzeczy...

jaka rada no wymiekam, a czy jesli uwazasz ze jestes brzydka nie mozesz cos z tym zrobic?isc na silownie, fitness, pobiegac, zmienic diete, zmienic fryzure, jesli masz cos z cera isc do derlatologa no jest mnostwo sposobow a nie lepiej zamknac sie w domu i plakac!

Gość samotna Ja lat 22
Jestem na diecie, cwicze (aerobik i silownia). Od pol roku naprawde dbam o siebie. Sama sadzilam, ze jak zaczne bardziej dbac o siebie to to cos zmieni, ale dupa nic sie nie dzieje:/

no wez nie przesadzaj bieganie nie kosztuje majatku :) wlasnie nasze spoleczenstwo zrobilo sie takie leniwe ze najlepiej nic nie robic i tyc tyc tyc i narzekac tak jest! nie pierdol ze jak ktos jest ''gruby'' to juz nie ma szans schudnac!bez kitu ty chyba jestes z jakiegos wypizdowa gdzie nie ma ludzi i to ty chyba swiata nie widziales ani ksiazek nie czytasz czy gazet a co dopiero mowic o tv az sie dziwie ze potrafisz w necie grzebac! p.s- a skad wiesz ile sie zarabia za uprawe burakow??bo jak duzo to moze sie za to wezme:) wole pracowac i miec hajs niz nie pracowac i marudzic ze go nie mam:)

Gość mmm....
jesli chcesz sie podobac wiekszosci musisz grac wedlug ich regul. jesli ty masz to gdzies, oni beda tak mieli z toba. pozdrawiam

Gość oommgg
princess, sadź se ziemniaki. buraki są moje !!!

ale co Ty masz takie cisnienie??moze nie poznalas jeszcze odpowiedniej osoby?! nikt z Toba nie gada?ludzie od Ciebie uciakaja?pewnie nie wiec glowa do gory a nie tutaj marudzisz:)

Gość oommgg
wstaw fote, ocenie Cię... Myślę, że nie przesadzę, jeśli powiem, że ze mnie prawdziwy macho więc ocena będzie na prawdę gorąca ;P

Gość oommgg
Oczywiście, że do autorki.... Twój wygląd mnie nie interesuje :P

Gość oommgg
Co za chamka ze wsi :]

co Ty idioto z ta wsia?? czytajac twoje wypowiedzi sadze ze ty jestes ze wsi;p i w dodatku smierdzisz hahahahah dobranoc spadaj myc dupe i spac;p

Gość oommgg
mieszkam w dużym, pięknym mieście nad morzem... o takim widoku, jak mój z okna to Ty możesz sobie tylko pomażyć chłopko !!! :D

Gość oommgg
to złaś, bo mi widok zasłaniasz :P omg, mam nadzieję, że nie mieszkasz w tym samym mieście co i ja, bo będę się musiał chyba wyprowadzić teraz ...