Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona ciązówka

bóle podbrzusza - pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość przerażona ciązówka

Mam pytanie. jestem w 4 tyg. ciązy. wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień ale przeczyatałam w jednym poradniku że bóle podbrzusza występują kiedy jest za mało progesteronu i jest duże rpadwopodobieństwo poronienia. 10 m-cy temu już raz poroniłam a tez miała wtedy bóle i obawiam się strasznie że może mi sie to powtórzyć. Czy może mi któraś z was powiedziec czy tez tak miałyście????

Gość przerażona ciązówka
Czy ktoś mi pomoże???

Gość przerażona ciązówka
jest tam kto????

raczej wydaje mi sie, ze sa to bole, poniewaz macica zaczyna sie rozciagac i przygotowywac sie na rosnace w Twoim lonie dziecko... jednak kazdy taki bol powinien byc skonsultowany z lekarzem!!!

Gość przerażona ciązówka
dziękuję Ci troszke mnie uspokoiłaś ale chyba spróbuje przenieś wizytę u gienkologa. Mam na przemian jakby pieczenie a czasami ukłocia. nie śa stałe tylko czasem mnie pobolewa albo jak za dlugo siedzę lub chodzę. Mam nadzieje ze trym razem wszystko bedsize oki bo chyba jie przzyłabym drugiego poronienia :(

mnie napierdzielal brzuch tak jak na miesiaczke :/ nawet mocniej... i byl to bol podbrzusza... do tej pory sa dni kiedy mnie pobolewa :/ mowilam lekarzowi a on stwierdzil, ze jezeli sa to bole podbrzusza tzn, ze macica sie rozciaga i rosnie i nie jest to nic groznego... ale jezeli wczesniej poronilas powinnas jak najszybciej zglosic sie do ginekologa... jak piszesz to wczesna ciaza, wiec powinnas ja potwierdzic czy to na pewno prawidlowo rozwijajaca sie ciaza!

klucia po bokach sa normalne wiezadla zaczynaja sie rozciagac gorzej jesli bol jest miesiaczkowy tak mi mowil moj lekarz spokojnie nie denerwuj sie ale skonsultuj z lekarzem.