Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferree

Czy wyzywacie swoich mężów?

Polecane posty

Gość ferree

Ja wyzywam swojego męża od bękartów i skurwysynów a swoją teściową od szmat:D Mąż wiele razy ciągnął mnie za włosy i mówił bym spierdalała z jego domu a ja i tak nie daja za wygraną:D niech wie kto w związku rządzi.

Ja na jego miejscu wyciurlał bym cię z chałupy na mróz. I wziął rozwód tak wogóle. Ludzie, co wy robicie ze swoim życiem ? Nigdy się nie żeńcie.

Gość ferree
A z jakiej racji ma mnie z domu wyrzucac? jak jego rodzice kupili to mieszkanie dla nas, co prawda mój mąż je dostał jeszcze przed ślubem, mieszkanie jest zapisane na niego ale w końcu jestem jego żoną i to był dla nas wspólny prezent. Mąż już nawet wychodzi z dala ode mnie jak zaczynam awanture, nie raz mnie wywalał za drzwi ale ja mu się nie dałam.

Gość brym brym brym brym ....
ferree mylisz sie dziewcze to co dostal maz przed slubem jest jego wlasnoscia ty dziecinko nie masz zadnego prawa do tego mieszkania przy rozwodzie ewentualnie jak masz rachunki za jakies remonty mozesz zadac zwrotu nakladow tlyko tyle ppoczytaj sobie dziecinko KRO zreszta to na pewno glupie prowo