Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patunii

mam chlopaka a zakochałam sie chyba w drugim

Polecane posty

Gość Patunii

a więc słuchajcie KOchani :) mam narzyczonego przez 2 lata. Ja chcę słubu on nie za bardzo ale marudziłam mu i wreszcie sie zgodził ale jak ja widze jak on podchodzi do ślubu to mi ręce opadają widze że go nie chce az tak bardzo jak ja i przez to przestaliśmy sie dogadywac ja w między czasie poznałam chłopka poiszemy ze sobą itd ale nie spotkalam sie z nim. proszę o poradę

Gość jbhjbhvh
zadna nowosc

Gość jbhjbhvh
to ty piszesz z nim i sie w nim zakochalas:/ rany ile ty masz lat:/18?

Gość Patunii
mam 20 lat. może zle się wyraziłam ale imponuje mi ten chłopak

Gość Patunii
Chester ja mam 20 lat a mój narzeczony 27

Gość Patunii
hellloow doradżcie mi ...... nie wiem czy mam dojść do kompromisu z narzeczonym czy wejść w innym związek

Gość VIOLETTTTKA
POZNAWAJ TAMTEGO A NARZECZONEGO NIE ZOSTAWIAJ. JAK STWIERDZISZ ZE TO TO TO RZUC. JA DZIEKI TEMU NIE POEPLNILAM BLEDOW WIELE

Gość Patunii
a myślisz ze to bedzie fair wobec mojego narzeczonego/?

Gość VIOLETTTTKA
Jeśli będziesz tylko rozmawiać to tak. Nie ma co się rzucać na głęboką wodę. Czasem taki dystans i przemyślenie uczucia pomaga. Czasem tylko z boku nam się wydaje, że ten inny nam się bardziej podoba, a jak poznajemy to widzimy, że jednak nasz mężczyzna jest najlepszy.

Gość Patunii
ale ten chłopak chce sie ze mna spotkac. i jak pisze z tym chłopakiem to tym bardziej mam dośc swojego chłopaka.

Gość VIOLETTTTKA
No to się spotkaj, ale powiedz chłopakowi, że idziesz się spotkać ze znajomym. Jak będzie miał coś przeciwko to znaczy, że niewiele jest warty. Wiem jak to jest, byłam w podobnej sytuacji (tylko, u mnie jeszcze nie było mowy o ślubie) i kochałam innego, a raczej mi się tak wydawało.Dużo z nim rozmawiałam, i czekałam na niego a nie na Łukasza (mojego), ale im dłużej ta sytuacja trwała tym bardziej nudziałam się i czekałam na każdą chwilę z moim. Musisz być tylko szczera wobec narzeczonego i wobec tego drugiego też. Aby się liczyć z uczuciami innych. :) Może jak Twój ukochany zobaczy że czegoś ci brakuje zapragnie ślubu równie mocno jak Ty :)Powodzenia w dobrym wyborze.

Gość Patunii
i jak u Ciebie to wszystko się zakończyło??