Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awantin

pierwszy raz

Polecane posty

Gość awantin

wziąłem sprawę w swoje ręce, w swoje czyny, ale niestety się nie udało Wszystko jak dla mnie było ok, miejsce czas okoliczności, Całowaliśmy się, w ubraniu ja leżałem na niej, ona również była ubrana. Ocierałem się swoim kroczem o jej krocze, dotykałem jem piersi, jej krocza i tak dalej, myślałem że jest wspaniale, czułem że jej jest równie wspaniale jak mnie i że może to moment, zapytałem się jej czy myśli o tym samym co ja, przytaknęła więc zacząłem ją całować coraz niżej i doszedłem do spodni, rozpięłem je, próbuje je ściągnąć i nawet podniosła biodra by mi było łatwiej i gdy miała je już na udach powiedziała: jeszcze nie teraz. Wróciłem do zwykłego całowania w usta jej i powiedziała mi od razu że mni przeprasza, wiadomo odpowiedziałem jej że nic się nie stało, później zrobiliśmy do w miarę normalnych zajęć czyli dokładniej ona uczyła się nowych chwytów czy coś takiego na gitarze a ja jej śpiewałem... Tak wiem jak to brzmi, ale mniejsza o to. Pytanie może wiecie dlaczego mogła tak późno powiedziała że nie chce i czy może ogólnie źle coś zrobiłem, wy się chyba bardziej znacie na kobietach niż ja... Jeszcze jedno, pytać się jutro dlaczego nie chciała czy zostawić tą sytuację, zapomnieć, Dla informacji, nie ma dziś dni płodnych ani okresu, Z góry dzięki

Gość awantin
to ja pisałem, sossssssss :(

Gość a po ile wy macie lat??he

Gość awantin
ja 20 ona 18

Gość awantin
i mieszkam we wsi Bojszowy

Gość awantin
może mieć znaczenie chodzi o wieś Bojszowy w woj. śląskim, powiat bieruńsko-lędziński :)

Gość awantin
Kurde. to ja jestem autorem tematu i ktoś się podszywa i pisze bzdury gdzie mieszkam. mieszkam w mieście. mam główne pytanie pytać się jej dlaczego nie chciała czy nie ?

Gość ktośka3333
A nie wiesz dlaczego? Może ma takie zasady? Może jest jeszcze dziewicą? Może za krótko ze sobą wg niej jesteście? Dała się ponieść chwili ale potem się opamiętała/przestraszyła i przerwała. Możesz zapytać ale tak delikatnie bardzo.

Gość awantin
może skopiuje jaki był poprzednio mój problem "sprawa jest taka, jestem z dziewczyną już dobre 7 miesięcy, pisujemy do siebie że jedno drugiego pragnie, pragnie by do tego doszło, jakis tam fascynacje, fantazje erotyczne, nie ma oporów by napisać że jej mokro tam na dole itd ale od słów pisanych do czynów u nas chyba daleka droga, mam ochotę doszło do tego pierwszego stosunku między nami ale nie wiem jakoś ja akurat nawet gdy już jest napięta sytuacja nic tylko przechodzić do czynów czyli zacząć ją rozbierać mam moralny opór, bo nie chce się chyba sparzyć czy coś w tym rodzaju, wielokrotnie dotykałem jej krocza przez spodnie, raz nawet doszło do tzw palcówki, ale to tylko dlatego że usłyszałem jej mysli, dosłownie po prostu na głos powiedziała cicho "zrób to" i ściągnęłam spodnie, pokierowała moją rękę tam i tyle, i tu jakiś tam ogólnie pytanie, czy kurde czekać na jej konkretny ruch, znak, no właśnie jak juz to jaki mniej więcej znak że przejść do konkretów... chce po prostu z nią to zrobić a się boję, dodam że dla obojga z nas byłby to pierwszy raz, "

Gość ktośka3333
Myślę, że ona raczej nie da Ci znaku. Musisz po prostu próbować. Najlepsza jest metoda małych kroczków. Nie musi byc tak, że jak już jej zdejmiesz spodnie to TO zrobicie. Daj jej czas. Widocznie ona go potrzebuje. Tym bardziej, że jeszcze tego nie zrobiła. Może wymyśliła sobie, że zrobi to w 1 rocznice... nie wiem. Na pewno chce, żeby to było wyjątkowe. Jakaś ważna data? Świeczki? Na pewno nie w pośpiechu, bo ktoś zaraz wejdzie. Przynajmniej ja tak mam.

Gość awantin
Nie było w pośpiechu. nikogo nie było w domu. może i tak sobie wymyśliła ale ogólnie to nie jest dla mnie łatwe. bo nie będę już chyba potrafił rozmawiać o naszym potencjalnym życiu erotycznym. jak myślicie jutro się widzimy i później ona wyjeżdża na tydzień może właśnie za tydzień spróbować czy za wcześnie. jej chce to zrobić z nią i zawsze mówiła że chce to zrobić z każdej chwili a przyszło do konkretów to już nie chciała. jak ja mam jej teraz rozmawiać z nią o seksie. jak mam jej pisać czasami to co uwielbia ona czyli fantazję erotyczne... :-(

Gość wak
zapomnij o niej, znajdź sobie taką która daje na prawo i lewo,