Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjbhk

ON MNIE CHYBA NIE CHCE, BO JESTEM 8 LAT MŁODSZA I ŁĄCZĄ NAS SPRAWY ZAWODOWE

Polecane posty

Gość hjbhk

:( jego zachowanie wskazuje na to, zze mu sie podobam- ini tez to potwierdzili. Ale jednak nic do przodu:(

Co do wieku - podstawowym pytaniem jest, po ile macie lat. Bo jeżeli ty np. 22, a on 30 - może chce się już ustabilizować, założyć rodzinę a podejrzewa, że ty masz na razie inne priorytety. Ale to tylko domysły, powód może byc inny. Co do spraw zawodowych - obiegowa opinia jest taka, że nie powinno się ich łączyć ze "sprawami uczuciowymi", bo może to wpłynąć niekorzystnie np. na zespół, w którym pracujecie. Jeszcze gorzej, jak jedno z was jest przełożonym drugiego - wyegzekwowanie posłuszeństwa staje się praktycznie niemozliwe. A jakby związek się rozpadł - atmosfera w pracy stałaby się bardzo ciężka. Przemyśl, czy chcesz się w to pakować. Jeżeli tak, pozostaje ci tylko szczera rozmowa z nim i obalenie argumentów które wypisałam :-)

Gość hjbhk
bede jego podwaładna tylko do listopada, bo potem zmieniam pracę... Ja mam 21 lat, on 29

Czyli z wiekiem mniej więcej trafiłam. Niby nie jest to aż taka ogromna różnica, ale rzeczywiście możecie mieć inne priorytety. Chociaż w sumie takie rzeczy zdarzają się też wśród rówieśników, więc to nie jest tak do końca zdeterminowane przez różnicę wieku. Wytrzymaj jeszcze miesiąc, do listopada i wtedy zobaczysz, jak sprawy się potoczą :-)

Gość hjbhk
wytrzymam, bo mi bardzo zalezy na nim:) dziekuje sugar:)

Gość a nie pomyslalas ze moze
ma dziewczyne, narzeczona, jest zakochany w innej, jakas inna tak jak on Tobie sie podoba tak jemu moze jakas laska i nieoniecznie to Ty nia jestes, moze jest po zwiazku i nie chce sie w nowy pakowac, albo jest w zwiazku na odleglosc( laska wyjechala i widuja sie tylko od czasu do czasu), w tym wieku jest duzomozliwosci a na bank taki facet 29 lat tyo nie malolat i wie jak zarwac do dziewczyny, facet chce to nie ma zadnych oporow, a jak sie bawi w podchody to zawsze jest cos na rzeczy--to tak z doswiadczenia:p