Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksoinana1

kompleksy wzrostu

Polecane posty

Gość zakompleksoinana1

hej! Mam 16 lat i mierze 180cm. Mam z tego powodu ogromne kompleksy. Jestem szczupłą osobą bo ważę 62 kg. Mam ładną figurę, ale moim nawiekszym kompleksem jest WZROST. Jak ide ulicą to wszyscy na mnie patrza i na dodatek jestem wyższa od połiwy osób. Bardzo podobają mi sie buty na obcasie, ale boje się ich założyć bo nie wiem co pomyślą inni. Znajomi mówią zebym zakładała obcasy bo mam ładne nogi i je wyeksponuje. pomóżcie moge nosić obcasy??

Gość jupikajej
mozesz nosic obcasy. i tak jestes wysoka, wiec pare cm w jedna czy druga strone nie zrobi wielkiej roznicy.

Gość ja mam 185, noszę wysokie
obcasy i czuje się super :)

Gość DiscoDiva
hahaha naprawdę mnie rozbawiłaś :D sama mam 180 cm, ważę z 5 kg więcej od Ciebie i kocham buty na obcasach, mówiąc szczerze innych nie noszę, bo mi się nie podobają :P nie wiem czy na mnie patrzą akurat dlatego, że jestem taka wysoka, być może, ale co mnie to obchodzi?? kocham swój wzrost i w życiu nie chciałabym być niższa, a jedyny kłopot jaki taki wzrost może powodować to znalezienie odpowiednio wysokiego partnera. to trochę irytujące, ale trudno, niższa przecież i tak nie będę.

Gość zakompleksoinana1
mam pytanie tylko czy nie słyszysz dziwnych uwag od znajomych albo ludzi na ulicy??

Gość zakompleksoinana1
chciałabym się ich pozbyć.. pomaga mi przyjaciółka ona jest niska ma 16 i mówi zebym śmiało ubierała obcasy...

Gość ja mam 185, noszę wysokie
jestem ładna, zgrabna i faceci się za mną oglądają :) szczególnie gdy idę w mini :)

Gość gtegt
jestem trzy centymetry od Ciebie niższa i czuje się całkiem normalnie, a Ty się czujesz jak jakiś mutant no daj spokój może gdybyś miała 10 cm więcej to by był kłopot a tak... słuchaj okey ja też rzadko ubieram buty 10 cm bo czuje sie mega wyoka wtedy chociaz jak mi sie bardzo podobaja i sa wygodne (bo wiekszosc szpilek po prostu jest dla mnie niewygodna) to założe co z tego że bede wyższa od połowy moich koleżanek, wiesz już nie od jednej słyszałam ze chciałaby mieć takie nogi jak ja... zawsze byłam dobra z wf jezdziłam na zawody z siatkowki koszykowki piłki recznej itp zawsze w sporcie moj wzrost był dużym atutem, miałam przygode z modelingiem aktualnie moją pasją jest fotomodeling i zawsze słysze ze wysokie dzieczyny sa lepsze do tego (oczywiscie nie mowie ze tylko wysokie sie nadaja) bo jakkolwiek ich nie ulozysz wszystko i tak mają długie i smukłe. sa momenty gdzie wzrost mi przeszkadza ale niskie dziewczyny tez pewnie tak maja, napraqde nie wiem gdzie lezy twoj problem skoro facetów jest masa i wysokich i niskich dla kazdego jakis sie znajdzie:) znajdz zajecie gdzie twoj wzrost bedzie atutem to kompleksy szybko znikna

Gość zakompleksoinana1
tez myślałam o karierze w modelingu tylko nie wiem jak zacząć, wszyscy mi mówią zebym spróbowała bo nogi mam super i zawsze jak jestem w spódnicy to sie wszyscy na nie patrzą. moje wymiary to 90 68 91.

Gość DiscoDiva
gtegt a gdzie można wysokiego mężczyznę poznać?? bo ja swój wzrost uwielbiam, kompleksów nie mam, ale wysokiego faceta u mnie w mieście ze świecą szukać niestety, co poznam kogoś to w najlepszym razie równy ze mną i nie chce wyższej ( w obcasach mam prawie 190), bo jak to wygląda hahaha ja nawet się spotykałam z niższym kolesiem, ale jednak mi nie pasował taki kurdupel. teraz jestem sama, nie powiem, żeby mi to jakoś bardzo przeszkadzało, przywykłam do samotności i mi mocno nie ciąży, ale wiadomo, czasem się zatęskni za drugą osobą ;)

Gość w małych miastach
same kurduple są to z biedy i diety wynika, wyjedź do dużego miasta tam dużo wysokich przystojnych facetów

Gość gtegt
znajdz agencje w swoim miescie, podeślij zdjęcia i już. jesli uwazasz że masz ladną twarz i jesteś fotogeniczna zaloguj się na portalu np. maxmodels.pl wstaw zdjecie swojej twarzy i sylwetki na pewno odezwie sie jakis fotograf ktory zrobi Ci sesje tfp(bezplatna) bedziesz miala kilka lepszych zdjec i do agencji jeśli Ci się podoba kariera modelki. Wymiary masz dobre. kurde to gdzie wy mieszkacie ze sami kurduple:P ja mieszkalam w opolu, teraz poznan i zawsze jakis wysoki sie znalazl:) i to nie jeden uwierzcie, a moj wieloletni jest dokladnie mojego wzrostu i tak jak pisalam na jakas impreze czy cos ubiore szpilki i naprawde mam gdzies ze wtedy jest ode mnie nizszy mysle ze wysokich mozna poznac w jakiejs druzynie siatkarskiej/koszykarskiej, w ogole dużo wysokich mężczyzn uprawia sporty

Gość zakompleksoinana1
gtegt! Od małego marzyłam o pracy modelki, tylko narazie nie próbuje ponieważ mam załozony aparat ortodontyczny, ktory ściągm w maju... mam pytanie jeszcze jak Ci sie podoba kariera w modelingu??

Gość DiscoDiva
moje miasto nazywam dziurą hehe raptem 200 tysięcy mieszkańców, niby nie jest aż takie malutkie, ale jednak metropolia to nie jest :( co do sportowców, to wiem, tylko z nimi jest taki problem, że na ogół w głowie poza planem treningu tylko siano i trociny :P przynajmniej ja kilku takich poznałam i jakoś się zraziłam. i też zauważyłam, że ci wysocy panowie wolą niższe kobiety, tacy średniego wzrostu wolą średnie, a ci najniżsi biorą co jest i nie wybrzydzają :D ale ja kurdupla nie chcę, już to przerabiałam, dla mnie porażka