Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weselicho

Czy moj facet chce isc ze mna na to wesele??

Polecane posty

Gość Weselicho

Jak myslicie czy on chce isc ze mna na to wesele?? Jest wesele mojego kuzyna,ktore od miejsca zamieszkania mojego faceta jest 400 km.Proponowałam mu aby e mna poszedl to sie zgodzil...to bylo jakis miesiac temu.Obecnie jestesmy po wielkiej awanturze i staramy sie ratowac nasz zwiazek..Wczoraj pierwszy raz z nim rozmawialam.Najpierw sie spytal czy w koncu ide sama na to wesele,to ja mu odp ze nie chce go fatygowac..to nic nie odpisal a potem sie interesowala jaka sukienke zaloze itd... wiem ze glupi problem,ale on jest zamknietym czlowiekiem..nie chce sie mu narzucac wiec nie wiem czy zaproponowac

Gość no to se pogadaliście ....
Sama musisz zdecydować o tym. Zastanów się i mu to powiedz wprost. Chcę, żebyś ze mną pojechał na to wesele lub "jadę sama na to wesele". Faceci są prości w myśleniu i trzeba z nimi wprost, a nie bokami. Wiesz o tym ??

Gość Weselicho
no tylko nie wiem czy onchce bo nie chce sie narzucac mu ze mi bardziej zalezy niz mu

Gość no to se pogadaliście ....
Dziewczyno - napisałam - faceci są prości w myśleniu i to Ty musisz podjąć decyzję i jemu o niej powiedzieć. Chcę tak i tak, a nie że nie chcesz sie narzucać. Rozumiesz ?? Z tego, co piszesz, to facet się dostosuje do Twojej decyzji - chyba. Więc - krótka piłka, krótka decyzja, krótkie zdanie : Chcę lub nie chcę. Nie ma innej opcji, rozumiesz ??

Gość ale jak napiszesz, że chcesz
spytaj go. myślę, że chce.

Gość jedna morda mniej do chlania
:D jedź sama i zaszalej :D kobieto szkoda życia na takie pierdoły;) jedź tań pij śpiewaj i kochaj się z chłopami:D:D:D:D

Gość Weselicho
Mozesz mi cos doradzic czyli facet jest taki ze trzeba mu mowic wprost tak nie owijac w bawelne itd???