Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapach lesny

JEDYNACY - czujecie sie gorsi?

Polecane posty

Gość zapach lesny

bo ja tak... nie mam komus sie wyzalic, w domu sama sie nudze,wszystkie obowiazki sa na mojej glowie. kolezanki mam, ale to nie to samo, co siostra, czy brat. gdy wieczorem ogladam filmy samej - smutno mi... jest ktos kto czuje sie podobnie? :(

glupoty bredzisz i tyle ci powiem ,chcialabys miec brata ktory robil by ci wszystko na zlosc ,bil cie ,skarzyl rodzicom ,i tak by sie z toba nie bawil bo wolalaby towarzystwo kolegow... jak rodzice umra wszystko twoje nie musisz sie znikim dzielic:) same plusy

Gość zapach lesny
z tym, ze mieszkam z sama mama i wlasnie zle mi z tego powodu - za rok ide na studia, a ona zostanie sama. gdybym miala rodzenstwo pewnei by ktos zostal - studiowal w miescie. jesli nawet wolalby towarzystwo kolegow - to czasowe. kiedys faktycznie kolezanki narzekaly na braci, ale teraz miedzy nimi jest super i moga na sobie polegac. podzielenie sie majatkiem nie byloby akurat dla mnie problemem, bo sama chce do wszystkiego dojsc

Gość produkt bezglutenowy
Nie. Ja nie czuję się gorsza, bo niby czemu? Nie narzekam na nudę czy brak towarzystwa. Ogólnie lubię swoje zycie, niczego mi w nim nie brakuje. Ale myślę, że to kwestia podejścia do pewnych spraw. Ja nigdy nie myślałam jakby to było mieć siostrę czy brata. Jest mi dobrze bez nich :)

ja tam czuję się lepsza:classic_cool: nie no jakbym rodzeństwo miała to bym załamana jakaś nie była, ale jestem przyzwyczajona do takiego stanu rzeczy i dobrze mi z tym:)

Gość współczuje Ci jennifer..
mam starszego brata i nigdy w życiu mnie nie uderzył,nie robi mi na złość,nie skarży na mnie rodzicom,bawiliśmy sie razem ciągle i nadal lubimy spędzać ze sobą czas,mówie mu o wszystkim i doskonale sie rozumiemy,jest moim najlepszym przyjacielem i częścią życia,jedną z najważniejszych osób.Gdyby nie on to bym chyba zwariowała,bo za dużo znajomych to ja nie mam.Jasne,że czasem sie kłocimy ale czymże to jest w porównaniu do plusów jakie są z jego obecności :)

Gość dgdgggg
nie czuje sie gorsza, ale jestem typowym samotnikiem i mam problemy z kontaktami z ludzmi... i nie chce myslec co bedzie gdy rodzice umra i zostane sama

Gość kto to jedynak?
egoista i nieodpowiedzialny facet uciekać od jedynaków

Gość współczuje Ci jennifer..
a nie miał powodu być dla mnie złosliwy bo ja dla niego nie byłam ;)

zycie dlatego nie mam zamiaru zrobic swojemu dzicku krzywdy wiec rodzenstwa nigdy nie bedzie mialo ,za to bedzie mialo tego czego ja w zyciu mialam malo..wycieczki,rozrywki,dobre studia,korpepetycyje ,szanse na spelnienie swoich marzen:)pozatym to wygodna miec jedno dziecko :)

Gość ciesz sie ze ci nie zagraza
do zapach lesny: lepiej byc jedynaczką niż mieć rodzeństwo i całe życie doświadczać tego, że jest lepiej traktowane przez rodziców. Przynajmnij został u Ciebie wyeliminowany ten potencjalny ból (potencjalny- bo przecież nie wiesz, czy rodzice traktowaliby Was jednakowo). Myśl o tym w ten sposób.

Gość Jedynaczka? to nie ja!!
Ja sie nie czuje gorsza bo połowa mojego kuzynostwa mieszka na tym samym osiedlu co ja.

Gość zapach lesny
tez mam problemy z ludzmi, brakuje mi drugiej osoby... bylam oczkiem w glowie moich rodzicow - ciagle tylko ja...

Gość ciesz sie ze ci nie zagraza
ja mam rodzeństwo i też mam problemy w kontaktach z ludźmi. To nie może być przyczyną... przynajmniej nie zawsze...

Gość zapach lesny
no wlasnie mam bardzo mala rodzine... zadnego dzieciaka w moim wieku. z kolei moj chlopak ma wielka rodzine - zazdroszcze mu...

Gość luka999
zawsze chciałam takiego "fajnego, starszego brata":) pogodziłam się z tym, że moje marzenie jest nie do spełnienia. nie czuję się gorsza. nie muszę mieć rodzeństwa żeby mieć z kim dzielić swoje życie. mam kilka przyjaciółek, fajnych znajomych, chłopaka, dobry kontakt z rodziną. bark rodzeństwa odczuwałam w dzieciństwie - teraz już nie:)