Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość //daria//

list motywacyjny gdzie umieścic informacje że w tym roku rozpoczynam studia

Polecane posty

Gość //daria//

Będę wdzięczna za pomoc szukam pracy ponieważ w obecnej szefowa stosuje wobec mnie mobbing w ofercie poszukują osoby może być studentka a ja od października zaczynam studia i chciałabym to zaznaczyć tak samo nie wiem czy cv też już mogę taką informację zamieścić ponieważ jeszcze rok się nie zaczął to jest mój list motywacyjny Szanowni Państwo, W odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone na stronie www.pracuj.pl chciałabym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko księgowa. W 2007 roku ukończyłam szkołę średnią w Zespole Szkół Handlowych nr 2 w zawodzie sprzedawca, technik handlowiec, gdzie zdobyłam wiedzę z zakresu podstaw księgowości i handlu. Ponadto ukończyłam kurs komputerowej obsługi kadr i płac prowadzony przez Zakład Doskonalenia Zawodowego w Poznaniu, podczas którego zdobyłam wiedzę z zakresu ubezpieczeń społecznych, prawa pracy. Od 2007 roku zajmując stanowisko Księgowej w biurze rachunkowym miałam okazję zdobycia cennego doświadczenia oraz praktycznego wykorzystania posiadanej przeze mnie wiedzy z zakresu księgowości. Do moich obowiązków należało między innymi samodzielne prowadzenie książek przychodów i rozchodów klientów firmy, pełnej księgowości (pod nadzorem głównej księgowej) oraz administracja sprawami kadrowo-płacowymi. Jestem osobą komunikatywną, która łatwo nawiązuje kontakty z ludźmi. Swoją pracę wykonuję z pełnym zaangażowaniem. Jestem sumienna i odpowiedzialna. Na wszelkie dodatkowe pytania chętnie odpowiem na spotkaniu w wyznaczonym przez Państwa terminie. Z poważaniem

ja bym zamiescil bo 1. informacja dla pracodawcy ze dalej chcesz sie uczyc i bedziesz potrzebowac wolnych weekendow

Gość //daria//
chce to zamieścić tylko nie wiem gdzie to wpisać żeby pasowało w liście motywacyjnym oraz czy umieścić to z cv