Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrażliwy_na_maksa

Moja wielka przegrana na randce i później

Polecane posty

Gość korci mnie zeby cie zjechac
prawdopodobnie to prowokacja, ale musze odpowiedziec na jeden post bo mnie chuj strzela któras z was napisała " o tym co przezcytałam zrobiło mi sie ciebioe żal... ale nie uważasz, że za bardzo użalasz się nad sobą? uwierz w siebie, powiedz sobie że jesteś wartościowym facetem, a inni też to zauważą.." uwierz w siebie? kobieto.. nawiązując do postaci z tego opowiadania (mniejsza o to, że to realne czy fikcyjne) to jak taki facet ma uwierzyć w siebie? czy ty jestes chora? gość ma 27 lat, jest prawiczkiem i nigdy nie miał kobiety.. do tego chujowo wygląda i jest bardzo mało pewny siebie.. nie da się tej przeszłosći, tego braku doświadczenia i tego chujowego nastawienia OD TAK ZMIENIC... by tak się stało to gosc musial by nagle wygrać w totka, włożyc w swój wyglad mnóstwo pieniedzy i do tego codziennie musiała by do niego jakaś laska zarywać.. wtedy mogłby tak jak ty to napisałaś "uwierzyć w siebie i ze jest wartosciowym facetem" w innym wypadku jest to NIE REALNE

Gość ale się uśmiałam..............
O fuck, ale jesteś fajnym kolesiem. Mnie na maxa podnieca grafomania, a ty świetnie piszesz...znajdziesz sobie kobietę, która sama za siebie płaci. Ta laska trochę honoru nie ma..wcale go nie ma :-)

Gość a taka jedna 24444yy
ale się usmiałam:D:D:D:D:D:D

Gość Kocham kafeterie !!!!!!!!!!!
korci mnie zeby cie zjechac doświadczenie z kobietami trzeba nabywać w podstawówce. Wtedy ma się to obycie. I nigdy nie rozpuszczaj dziewczyny pieniędzmi bo się tak nauczy i będzie chciała więcej i więcej i więcej....

Gość Stop tępym cipom
Prowo, nie prowo, ale sytuacja z życia wzięta. Tępe cipy trzeba gnoić. Nigdy więcej cierpień przez babę !

Gość Najlepsza randka
to taka na której nic nie wydajesz

Gość hgfrds
napisz, że przepraszasz, ale coś ci wypadło i nie możesz dzisiaj sie wyrwać.I się do niej nie odzywaj potem.Chcesz coś ugrać to musisz udawać obojętnego właściwie

wspulczuje tez bym sie zle poczul moze nie rozplakal ale na pewno bylo by mi bardzo smutno daj sobie z nia spokoj to nie dziewczyna dla ciebie wykozysta cie i tyle