Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrażliwy_na_maksa

Moja wielka przegrana na randce i później

Polecane posty

Wczoraj po pracy tak koło 18:00 wróciłem do domu, mama podała mi obiad, umyłem się porządnie, ogoliłem, wypsikałem dezodorantem, włożyłem dobre i czyste ubranie w tym wyczyszczone buty skórkowe i poszedłem na randkę. Dziewczyne poznałem przez portal z randkami. 22 lata (ja 27), całkiem ładna, studentka polonistyki. W wakacje pracuje w sklepie odzieżowym w galerii handlowej. Widziała moje zdjęcia bo jej wysłałem. Zresztą troche je podretuszowałem. Wyglądam gorzej niż przeciętnie. 180 cm chudy 70 kg i taka twarz przeciętna. Kiedyś miałem nawet dwie brodawki jedna przy nosie druga na szyi ale widoczna, jednak odłożyłem kase z pensji i wyciąłem je sobie. Dzięki temu nieco polepszył sie mój wygląd. Wogóle to pracuje na poczcie, zarabiam niewiel, mieszkam sam z mamą, jestem jedynakiem. Nigdy nie miałem dziewczyny i nie uprawiałem seksu. Jednak ciągle próbuje. I wczoraj również postanowiłem spróbować. Na początku było wszystko dobrze. Zaprosiłem ją do kina. Bilety w piątek wieczorem drogie więc za dwie osoby zapłaciłem 50 zł. Duży popkorn i duża kola to kolejne 20 zł. 70 zł do tyłu. Ale spoko. Film był średni ale jej sie podobał. Coś w rodzaju komedii romantycznej. Później poszliśmy do kawiarni niedaleko kina. Tam dwa desery, herbata i dwa kieliszki wina (dla niej, ja oszczędzałem) i poszło mi prawie 65 zł. W sumie 135. W kinie na szczęście nie musiałem gadać. Na szczęście bo szybko kończą mi sie tematy i denerwuje sie przy kobietach szczególnie takich które mi sie podobają. Po filmie siliłem sie na rozmowe o filmie. W kawiarni też o filmie i ogólnie. Wcześniej przed randką uczyłem sie 2 dni o czym rozmawiać i jak wypaść w miare luźno. I znowu jakoś sie udało. Już mi sie wydawało że tym razem wygram. Miałem udaną randke z ładną dziewczyną i chyba mnie polubiła. Szkoda troche kasy ale trudno bez tego sie nie da. I wtedy nastąpiła katastrofa. Gdy wyszliśmy z kawiarni nagle ktoś zawołał "Ola" (ona ma tak na imie) i podszedł do nas. Jej kolega ze studiów z roku. Przystojny gość i totalny luzak zupełne przeciwieństwo mnie. Niby na początku powiedział że nie chce nam przeszkadzać na co Ola powiedziała że nie przeszkadza i poszedł na spacer z nami. Bo normalnie mieliśmy w planach iść na spacer. Czułem sie jak piąte koło u wozu. Oni ciągle ze sobą gadali on ją wyraźnie podrywał a ona sie dawała. Prawie nic sie nie odzywałem. Z ich rozmowy szybko zrozumiałem że właściwie dobrze sie nie znają i do tej pory może zamienili kilka słów na studiach zresztą on jest młodszy od niej. Są na pierwszym roku (teraz już na drugim) bo Ola 2 lata później zaczeła studia. Doszliśmy do centrum miasta i tam Olka powiedziała do mnie "było mi bardzo miło, dzięki, ale musze już wracać do domu" a ten jej kolega (Jacek) powiedział "ja jadę w Twoim kierunku". Ja też jej podziękowałem i pożegnałem się z nią i z nim (podała mi ręke) i oddaliłem sie. Postanowiłem ich jednak śledzić. I z bezpiecznej odległości gdy myśleli że już poszedłem obserwowałem ich. I wyobraźcie sobie że oni poszli jeszcze do baru z muzyką na żywo. Obserwowałem ich cały czas co było proste bo siedzieli w ogródku letnim na powietrzu. I siedzieli jeszcze przez całe 3 godziny. On sie do niej wyraźnie kleił i w pewnym momencie zaczeli się całować :( Wcześniej sie dobrze nie znali a gość ją tak zbajerował. Gdy to zobaczyłem rozpłakałem sie i wróciłem do domu. Była prawie 4 nad ranem. Płakałem chyba do 6 a później na chwile zasnąłem. Wydałem dużo jak dla mnie kasy, boli mnie głowa i zostałem tak potraktowany przez dziewczyne. A najgorsze że dostałem właśnie od niej smsa. "Dzięki za wczoraj. Było naprawde fajnie. Ja też szybko wróciłam do domu. Może dzisiaj też gdzieś pójdziemy? Zaprosisz mnie gdzieś? :* Ola". Czyli oszukuje mnie i jeszcze chce żebym wydawał na nią kase. Niestety jestem zbyt słaby psychicznie żeby odmówić lub przynajmniej się nie odzywać. Więc odpowiedziałem jej że bardzo chętnie i zapytałem sie gdzie chce iść. Ona powiedziała że do jakieś fajnej włoskiej knajpki. Czyli pewnie z 80 zł wydam :( Jestem nikim, zerem. Rozdepczcie mnie.

Olej ja poprostu i tyle, szkoda Twoich nerwow.

Gość jesteś pajacem
powinna cię skosić z całej kasy, i kopnąć w dupę :D

Gość bluesss kafe
całowała się z innym a ty mimo wszystko chcesz się z nią spotkać?:O

Gość bbbbbboli
SŁABE PROWO

Gość h e h e :D
Napisz jej, zeby sobie znalazla innego frajera do fundowania. Prosto z mostu. Nie zadreczaj sie, tylko poszukaj innej dziewczyny. Ta leci na kilka frontow i jako, z ejest ladna, lubi byc adorowana. Takich "kolegow" od calowania ma na pewno kilku. Szkoda czasu i nerwow dla takiej ksiezniczki. Olej ja cieplym moczem i nieczego nie zaluj.

Gość Nic z tego nie bedzie
No dobra 1/10 :) To zwykla prowokacja.

Gość smutne to/
ja bym powiedziala na twoim miejscu: czas na rewanz kochanie, gdzie ty mnie dzis zaprosisz ? musisz byc taki pewny siebie jka tamten koles, dziewczyny nie sa niczym specjalnym trzeba traktowac je jak gowna wtedy cie lubia

Gość centuri@n
nigdy nie przeliczaj kasy, którą wydajesz na kobiety bo to jest chore

Gość MMMadleine
Autorze, napisz jej esa, ze byloby Ci milo, gdyby ona wykazala sie inicjatywa i zafundowala troche dobrej zabawy oraz urokliwych chwil. Czekasz na to z utesknieniem. I zobaczysz co zrobi. Niech to ona sie o Ciebie stara, zaprosi gdzies i zaplaci.

Gość to juz bylo

Gość egrreytey
widac ze to prowo po tym jak gosciu wylicza wydana kase co do zlotowki :D:D::D:D:D::D:D

Gość centuri@n
widac ze to prowo po tym jak gosciu wylicza wydana kase co do zlotowki no coś ty nie wiesz że mamy wiek przeliczania i faceci się dostosowują ? :D

Niech jej moze jeszcze na koniec fakture wystawi :D :D Porazka

Gość zajebisty27
autorze, całe szczęście, że tak się stało od razu, już na pierwszej randce, masz pewność z kim albo z CZYM masz do czynienia z pospolitą kur wą a co z tą wiedzą zrobisz to już twoja sprawa

o tym co przezcytałam zrobiło mi sie ciebioe żal... ale nie uważasz, że za bardzo użalasz się nad sobą? uwierz w siebie, powiedz sobie że jesteś wartościowym facetem, a inni też to zauważą..

Gość centuri@n
Niech jej moze jeszcze na koniec fakture wystawi Porazka hahaha najlepiej przyklei na czole przy pożegnaniu :D:D:D kur** co się dziej z facetami? :P

Gość niby tak
Popełniłeś podstawowe błędy. Na pierwszej randce nie idzie sie do kina, tylko w miejsce gdzie można swobodnie porozmawiać. Przecierz chcesz ja poznać, prawda? Zachowywałes sie sztywno bo bałes sie odrzucenia, no i laska stracona. Wcisnołes sie w role suplikanta-sponsora. Poczytaj fora o uwodzeniu, ebooki itd. Jeśli chcesz miec powodzenie u kobiet musisz całkowicie zmienic podejście do nich.

Gość źle trafiłeś ale pierwsze koty
Cóż, ja czułabym się niezręcznie, gdyby ktoś na mnie tyle wydał pierwszej randce, a których jak wiadomo w większości nic nie wychodzi (zresztą wolę płacić za siebie). Na przyszłość zamiast wydawać kasę pomyśl nad czymś tanim, a niebanalnym. Ja np. chętnie umówię się za randkowycieczkę rowerową :D Koszt = 0 zł, za to trochę czasu na planowanie trasy. Albo do zoo (bilety są tanie, dawno nie byłam). Albo pozwiedzać coś ciekawego. I tak dalej. W dodatku możesz się w ten sposób pozytywnie wyróżnić wśród sztampy (kawiarnia, kino - nuda).

Gość prosze pisz dalej
swietnie piszesz, masz lekka reke , duzo humoru. To dar, nie zaprzepasc go. Przyjemnie mi sie czytalo. Jestes zajefajny gosciu.

Wydaj jeszcze 10zł na gumki i zabierz ją na spacer do lasu, mówiąc, że "Tyle w Ciebie zainwestowałem, jesteś mi coś winna"

Gość Kocham kafeterie !!!!!!!!!!!
wrażliwy_na_maksa Wspaniała opowieść z życia, przy której dawno się tak nie uśmiałem haha. Nawet nie wiesz jak mi poprawiłeś humor. Nie pchaj się w koszty. Mogłeś ją zabrać do pubu na piwo. Wyszło by 20zł (ona 2 piwa ty też 2), albo na spacer. Jestem z dziewczyną rok i nigdy jej nie zabrałem do kina i nie zabiorę :) Szkoda na to kasy, a dobry film obejrzę sobie sam na internecie i jakie oszczędności.

Gość ale prowo............
Ale prowokacja....Ale przynajmniej humor mi się trochę poprawił taka zabawna ta historyjka.

Czego od razu prowo ? Ja też liczę kasę i nie lubię jej wydawać :)

Gość prowokacja ale fajna
nawet :)

Tak poważnie to kto zabiera dziewczynę do kina, teatru, filharmonii ? To jest jakieś chore :(

Gość ike żalosna jestes
powiedz jej że niech szuka inengo jelenia że widziałes ją wczoraj w akcji