Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możkEtośpomożektomawolnyCzas

Nie umiem ściągnąć filmu z Netu- kto mi pomoże

Polecane posty

o imieniu Diana, kolego ...

hehe, nie chce mi się wierzyć że to aż od rana

hehe mi ciebie także ciężko uwierzyć że cała niedziela zleciała na tym przyznam że ja filmy to raczej oglądam na Dvd albo na necie i nie wiedziałam że to ściąganie bywa takie praco (i godzino)chłonne Uuuu jeszcze 12% i lecimy!

a Predators to z Adrienem Brody jak widzę, fajnie bo lubię tego aktora, polubiłam po "Pianiście" i nie tylko To miły wieczór oglądania się zapowiada, hehe

I tego wlasnie sie boje ze widzialem go w pianiscie a teraz bedzie gral hero w predatorze :) siaganie nie jest pracochłonne. no moze jak sie nigdy tego nie robilo to tak ale dostalas dzis juz tyle porad ze bedzie z ciebie nielzy haker :)

dobra, założyłam sobie te gg:P Mój numer 28080855 możemy pogadać kolego Tomku:)

"ale dostalas dzis juz tyle porad ze bedzie z ciebie nielzy haker" dawno tyle rzeczy naraz w komputerze nie przerabiałam co dziś aż mnie głowa od tego wszystkiego boli:D Film ściągnięty, achch co za szczęście!

to Adrien chyba na topie dziś:)

Gość to sprawdzenie

wiecie co, to jest bez sensu ale nie wiem w ogóle gdzie mi ten plik pobrało bo nigdzie nie mogę go znaleźć... Gdy go pobierałam to automatycznie mi się brało i nawet nie było opcji żeby samemu to gdzieś zapisać i teraz nie wiem gdzie to na kompie mam. Ale myślę że to wina pliku po poptrzednie Final Fantasy, w wersji 2005 pobrało mi do "downloads" w dokumentach io jakoś normalnie...

łokurde pdoałeś mi tą stronę http://katz.cd/download/6513490/Movie/Final-Fantasy-VII-Advent-Children-2009 ale tutaj pobieranie jest chyba płątne bo jak wciaskam download to wyskakuje mi coś takiego http://nowdownloadall.com/servers.asp?PID=99628999-79f0-4131-b833-22394aaec3aa&tcg=1&ts=9/28/2010%206:25:02%20AM&q=Final%20Fantasy%20VII%20Advent%20Children%20(2009)&cr=1 iiii

co dziwne gdzieś mi to chyba ściągnęło bo po ściągnięciu automatycznie zaczęło się odtwarzanie i mogłam to obejrzeć, ale już potem nigdzie nie dało rady tego znaleźć...

Gość polecam chomikuj.pl
tam sie sciaga latwo lekko i przyjemnie ;)

Gość czy każde ściąganie z torenow
jest darmowe?

Gość za darmo za darmo
:D

a z tej strony po rejestracji na pewno gratis? nie znam sie a tym :O http://torrent.net.pl/

właśnie ściągałam z chomikuj i nie wiem gdzie mnie to podziało

Gość torrent darmowy,chomik nie

Gość do pytacza.....
Każde torrenty za darmo :P:D:D

o to mi chodzilo

Gość odpowiem gratis
tak chłopie, masz tam wszystko gratis. to nie kino. :)

Gość SztabAntypiracki
W związku z zamieszczonym materiałem

Gość SztabAntypiracki
W związku z zamieszczonym materiałem http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4606853, Sztab Antypiracki informuje, że o opublikowanej przez Pana treści poinformowaliśmy właściwą kancelarię prawną oraz właściciela praw autorskich. Przypominamy, że osoby trzecie również te z Pańskiego otoczenia (sąsiedzi, znajomi, współpracownicy), mogą poinformować policję o łamaniu przez Pana praw autorskich. Sztab Antypiracki informuje, że ściąganie muzyki i filmów podlega odpowiedzialności cywilnej, jeśli nastąpiło bezprawnie. W takim wypadku uprawniony (twórca, producent i artysta wykonawca) może, między innymi, domagać się zapłaty potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia (opłaty licencyjnej) jeśli naruszenie ma charakter zawiniony lub podwójnej wysokości, jeśli jest niezawinione a także wydania uzyskanych korzyści. Podstawa prawna: art. 79 ust. 1 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych Przy okazji pobrania muzyki i filmów może dojść do ich rozpowszechniania tak jest w wypadku wielu sieci typu P2P, a rozpowszechnianie bez zgody uprawnionego jest już przestępstwem, o którym mowa w art. 116 ustawy o prawie autorskim, zagrożonym karą grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do lat 2 a nawet 3 lat, jeśli sprawca działał w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub 5 lat, jeśli sprawca z przestępstwa uczynił sobie stałe źródło dochodu lub działalność przestępną lub ją organizuje lub kieruje. Podstawa prawna: art. 116, ust. 1-3 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych

Gość Komenda Rejonowa Policji
Już jedziemy :classic_cool: