Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyjdz ja bede

jak wam sie podobaja? foto

Polecane posty

Gość dobra radaaa
jednym slowem wyjebane;) gratuluje zakupu;))

przyjdz ja bede ,zakaz buhahaha wez sie idiotko puknij w leb ,moge sobie pisac tu ile chce i jak chce .DZiecko zabral tatus na wesole miasteczko wiec dzisiaj mam labe i zatruje ci zyci:P .Pozatym przemadrzasz sie bidulko wozisz a kupujesz buty z tesco?buhaha ,chwalisz sie swoim brzydkim ryjem i myslisz zes najpiekniejsza...

ale sie sie niczym nie przechwalam, moze mnie nie stac na buty za 300 zl :D tak jak ciebie. oczywiscie stac mnie na drozsze niz 25 zl, ale po co jak te sa ladne, zalowac nie bede jak sie po 5 razach rozwala.

No niestety widać po nich że kosztowały dwie dychy :-O Powodzenia z trzaśniętym kręgosłupem na stare lata, tak to jest jak się nosi źle zrobione buty na obcasach.

jenniferr ciesze sie niezmiernie. ps. kosztowaly normalnie 110. byla promocja na 50, pozniej 25. wiec jak moze byc widac ze kosztowaly 20? :D

autorko - nie napisałam tego ze złośliwości. Po prostu patrząc na to, jak tragicznie wygląda w nich twoja stopa i jak nieładnie sa zrobione (zapietek!) doszłam do wniosku, że nie mogłyby kosztować więcej.

Gość Marcia88888
Autorko jesteś prześliczna i buty też super a jenifer siedzi u kazdego na topiku i mysli ze swiat zawojuje , ma 5 zl w glowie zamiast mozgu ale oliwa sprawiedliwa i kiedys to ona bedzie nosic buty tyle ze napredzej z lidla bo mezus przestanie utrzymywac podluzna facjate swojej prywatnej dziwki !