Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyjdz ja bede

jak wam sie podobaja? foto

Polecane posty

A mi się podobają i nie ważne ile kosztowały, najważniejsze że i tobie się podobają i dobrze się w nich czujesz. I fakt ze jak się zaraz rozwalą to przynajmniej nie będzie szkoda kasy na nie wydanej jak to nie raz bywa kupując drogie buty.

przyjdź ja będę po co odpisujesz tej jebniętej idiotce jenifer? Nikt jej nie kocha, wszyscy tutaj ją mają dosyć, reprezentuje krytycznie niski poziom inteligencji , nie potrafi się poprawnie wysławiać to się dowartościowuje wyzywając wszystkich i za wszystko:)

to zle ci sie wydaje naprawde. nigdy nie jestem oh ah . gdybym taka byla to bym sie smiala sama z siebie ze kupilam buty za 25, przeciez to wstyd ! :D racja, nie bede wiecej odpisywac. jest duzo wiecej wartosciowych osob tu, z ktorymi da sie porozmawiac.

Sądząć po wypowiedziach, wieśniarą to Ty jesteś, Jennifer;) Buty spoko, choć nie mój kolor :)

Gość Fantastyczna
Jennifer, przechodzisz sama siebie :D Skoro życie nauczyło cie być chamską to widac, ze do niewielu rzeczy w tym życiu sie nadajesz :D Dlaczego wyzywasz nieznajomych w internecie? odstresowuje cie to?

Gość to ja anonimowo
jennyfer czy jak jej tam a czemu wklejasz w stopki cudze foty? pokaz swoj prawdziwy ryj pasztecie

Gość mirmurka
jennifer8787 zrób coś dla ludzkości a przede wszystkim dla społeczności kafe: ZNIKNIJ, ZDEZINTEGRUJ SIĘ NIECH CIĘ KTOS ZUTYLIZUJE! bo juz cię nie można znieść głupia ździro!

Gość pachy co 2 dni, nogi co 3-4
fajne buty, czasem w tesco trafi sie cos ekstra za smieszna kase - ja kupilam sobie plaszcz bezowy taki prochowiec za 42zl :D a planuje jeszcze spodenki do spania za 19zl i majty za 8 :D