kiasqu 0 Napisano Wrzesień 26, 2010 Czy ktoś z Was zażywał Diane-35? i jak efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia91 0 Napisano Wrzesień 26, 2010 Jaa:)ale efekty słabe. Brałam na bolesne miesiączki i podwyższony testosteron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pachy co 2 dni, nogi co 3-4 Napisano Wrzesień 26, 2010 bralam ten syf pol roku i: - przytylam 10kg -miesiaczki wcale nie byly mniej bolesne - chcialo mi sie wymiotowac w kazdym pierwszym tygodniu opakowania - wyrosl mi guzek w piersi zastanow sie zanim zaczniesz to brac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze o to ci chodzi? Napisano Wrzesień 26, 2010 diane 35 nie bierze sie na podwyzszony testosteron. wiem, bo mam znajomą endokrynolog. stwierdzila, ze lekarze, ktorzy przepisuja diane 35 na problemy z testosteronem (m.in wystepujace w hirsutyzmie) testuja ten lek na ludziach jak na krolikach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach