Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomasuj mily

to okropne uczucie gdy czekasz, masz nadzieje choc wiesz, ze juz jest koniec

Polecane posty

Gość pomasuj mily

plakac mi sie chce, w nocy mialam taka ciezka rozmowe... chcialam, zebysmy sprobowali 3. raz... On mowil, ze teskni, ze chcialby, ale ze juz nie da rady... A ja mam nadzieje, mimo wszystko, moze sie odezwie...? Cholera aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość a taka jedna 24444yy
a czemu sie rozchodzicie?

Gość pomasuj mily
rozchodzimy sie przeze mnie, mialam watpliwosci i raz juz powiedzialam mu, ze chyba nic z tego... ale nie moge sobie wyobrazic, ze nie bedzie go w moim zyciu :(

Gość zgadzam sieee
gorsze moze byc chyba tylko wiadomosc o chorobie albo smierc kogos bliskiego. ja wlasnie przechodze przez to.od rozzstania minely niecale dwa miesiace. ja nadal czekam,ale wiem,ze to koniec. kazdy dzien mi to bardziej uswiadamia. nic mnie nie cieszy nic mi sie nie chce.mam taki ciezki oddech.ciagle towarzyszy mi bol brzucha i strach jak przed jakims egzaminem. raz sie objadam,a raz nic nie jem. nie spie duzo,a lzy przychodza z nienacka nawet gdy siedze w pracy. jak mozna kogos w sobie rozkochac,obiecac tyle,a potem sie rozmyslic. szkoda,ze milosc istnieje.

Gość pomasuj mily
dokladnie, to jest jak choroba, czujesz sie zle psychicznie i czujesz tez bol fizyczny... jak to wyrzucic z siebie.. wykrzyczec ? wyplakac?? wszystko nie tak...

Gość jola343434
jedna strona musi byc silna a wszystko moze sie ulozyc...pamietaj ze dopoki walczysz jestes wygranym...

Gość zgadzam sieee
ja mu to wykrzyczalam. nawyzywalam,ale tez blagalam o szanse. nie pomoglo,a potem czulam sie jeszcze gorzej. pomoc moze rodzina i znajomi,ale to tylko na chwile.siedze sobie z kolezankami i obgadujemy go jaki jeste beznadziejny i nawet sie z tego smieje,a wracam do domu i sobie mysle jakiegos wspanialego faceta stracilam. mozna czekac bo czas leczy rany i znalezc sobie jak najwiecej zajec,ale to nie zawsze pomoga.a wizyta u fryzjera czy nowe ciuchy to dla mnie mit,ze to pomoga. u mnie nie pomoglo.

Gość pomasuj mily
my bylismy razem 5miesiecy... przyznaje, czasem bylam troche nieznosna. chyba nie zasluzylam, nie zasluzylam na to uczucie

Gość zgadzam sieee
nigdy tak sobie nie mow!!!! wiedzial jaka jestes.widzial w co sie pakuje. ja tez bylam nieznosna,a on wtedy sie smial,ze chociaz jestem wredna to mnie kocha jak nikogo.mogl ci powiedziec co mu nie pasuje,a ty moglas sie zmienic,a nie bach i koniec.tak sie nie robi.

Gość powiemmmmmmm
jaki koniec??? sama byłam w takiej sytuacji, jeszcze tydzien temu. Usychałam z tęskonty i kilka dni później napisal, że chce sie spotkac. Teraz powoli, malymi kroczkami idziemy do przodu.

Gość pomasuj mily
oz, w mordke, to teraz uczepie sie nadziei, poczekam jeszcze tydzien, moze sie odezwie, jak nie... jak nie to nie wiem co. ale nie, moj sie nie odezwie, powiedzial "ze nie bylby w stanie sobie tego zrobic, nie moglby zniesc kolejnego rozczarowania" w naszym przypadku to juz chyba za glebokie bagno :(

Gość powiemmmmmmm
proszę Cię, mój stwierdził, że mnie juz nie kocha. Póki jeszcze chcesz to trzymaj sie tej nadziei. Bo ludzki los jest tak zakręcony, ze głowa mała.