Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nestor25

Kobiety na stadionach

Polecane posty

Gość Nestor25

Jak obserwuje to coraz więcej na meczach piłkarskich pojawia się kobiet tylko w jakim celu? Nie znają się na piłce,ich pojęcie w ogóle o kibicowaniu jest nikłe więc po co? Część przychodzi po prostu dla lansu czy zapoznania chłopaka(prymitywny sposób ale cóż) ale ta dalsza część?..

a bo wiesz ciotko to taka odgólnie zaplanowana akcja łazimy na stadiony żeby dorwać i zabić/zgwałcić Myrka (przyznaję,są różnice zdań w grupie co z tym XXX zrobić :P) ale nie możemy dziada dorwać to łazimy na każdy mecz :classic_cool: z nadzieją :D ps : 0/10 pajacyku

Gość barabarabab
mieszkam prawie obok stadionu rozgrywaja sie rozne mecze i widze coraz wiecej malolat, smieszy mnie to jak jasna cholera. laski ida tam oczywiscie zeby popisac sie przed facetami. ostatnio na meczu byl moj znajomy ze swoimi kumplami opowiadal mi ze laski darly sie jak opetane a oni sie z nich nabijali, takie typowie malolaty ktore nic kompletnie nie wiedza na temat pilki noznej. w ogole nie byly zorientowane kto komu strzlil gola..

Haha, wstyd przyznać, ale miałam okazję poznać dziewczynę, która chodzi na mecze by się przypodobać facetom.