Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

no dobra teraz

Polecane posty

Gość mama Zuuzzzzzki
ja Cie nie lubie bo klamiesz

Gość napisz mi jaki cel
masz w tym , ze zakladasz o sobie dośc głupawy temat /:O Wiesz dobrze, ze mogą Cie tu zjechac lub ewentualnie chwalic.... Albo masz 15 lat i potrzebujesz dowartosciowania, albo jestes głupia , albo się bardzo nudzisz. W sumie kazdy z tych 3 powodow nie swiadczy o Tobie zbyt dobrze :O:O

to Ty jesteś tą młodą laską z dzieckiem która bogato wyszła za mąż i chwaliła sie na forum ze jest utrzymanką swojego męża ??

pamietasz mnie jenniffeeeerrr????????🖐️ tu miałas inne zdjecia i wygladałas inaczej byłas opalona brunetką...z końskim nosem teraz juz tez zdjecia nie wchodzą, bo są przedawnione, ale forumowicze mogą potwierdzić, zreszta widac w całym topiku - jak zapewniasz, ze na zdjeciach to Ty....żałosna jesteś.. prosze tu link do topicu, w którym notorycznie kłamiesz..z kasą też http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4578495&start=30 powiedz mi kogo graszZ??? jesteś aż tak niedowartościowana?

Z tego to czytam to nie jesteś jakaś inteligentna :O Wali mnie czy kłamiesz czy złapałaś na dziecko bogatego kolesia nie interesuję mnie to:O Ale oczywiste,że masz jakiś problem z sobą bo normalny,skromny i dobry człowiek nie piszę ,że jest najpiękniejszy i,że ma tyle i tyle kasy :O Czym ty chcesz się dowartościować :O Dziś czytałam gdzieś twoją wypowiedz i pisałaś to jakiejś kobiety,że ma iść z forum i lepiej się zająć dzieckiem :O Tylko dlaczego ja cie tu wiedzę cały dzień :OTy się zajmij swoim dzieckiem:O Jesteś po prostu już nudna podejrzewam ,że nie masz koleżanek ,przyjaciół to już na pewno bo ciągle tu siedzisz opowiadaniem jaka to jesteś bogata nikogo do siebie nie przekonasz i tyle :O

a tak z ciekawosci :) ten kufel na nocnej szafce po prawej stronie jest przygotowany dla sztucznej szczęki męża? :D

co wy sie tak czepiacie? anichby nawet wyciągali te 50tys lub niechby nawet sie okazało że zmyśliła to wszytsko - no i co z tego? czemu tak sie napinacie zeby tylko udowodnic ze kłamie, az tak was uwiera, ze ma zajebisty pijar?:classic_cool:

nie zazdrościmy..chodzi o to, ze mogłaby normalnie napisac : wiecie co - powodzi nam się, jest zajebiście,cudownie się z tym czuję, życzę tego stanu każdemu - a nie przechwalanie się wyssane z palca co nie jest wiarygodne w tym momencie' jesli jest bogata - gratuluję,nikt jej tego nie odbierze