Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HaTaWa

Nie potrafię...

Polecane posty

Gość HaTaWa

Witam wszystkie użytkowniczki tego forum... Trafiłam tutaj przypadkowo i przeczytałam kilka waszych wypowiedzi. Mam podobny problem. Pozwolę sobie streścić to co mnie gryzie... Kilka lat temu poznałam faceta z którym postanowiłam się związać byliśmy razem rok po czym zerwałam z nim... okazało się że w ogóle do siebie nie pasujemy ;/ odczułam taką ulgę jak powiedziałam "KONIEC Z NAMI" i poczułam że szczęśliwa mogę być bez niego. Po pewnym czasie pojawił się inny facet, były rozmowy, wspólne spacery i naprawdę było świetnie do czasu gdy w grę weszło łóżko;/ po wspólnej nocy czar prysł. Nie mogłam się pozbierać przez 2 m-ce cały czas on chodził mi po głowie i 24h na dobę zastanawiałam się dlaczego mnie wykorzystał i teraz zerwał kontakt ;/ w końcu zapomniałam o krzywdzie jaką mi wyrządził. Wyleczyłam się z tej chorej miłości. Teraz mam 23lata i dalej jestem sama. Nie potrafię pokochać nikogo :( Spotkałam na swojej drodze wielu wspaniałych mężczyzn którzy chcieliby być ze mną, ale ja nie potrafię... Nie wiem co mam robić. Ranie siebie i innych facetów nie dając im szans ;/ POMOCY

Gość HaTaWa
Pokochać siebie? Boję się że do końca życia będę sama :(

Żeby dać komuś miłość,trzeba mięc ją w sobie,NIe masz tak mysleć że do końca życia będziesz sama,bo to nieprawda.

Gość HaTaWa
Myślę że ja ją miałam w sobie... Tylko do czasu kiedy na horyzoncie pojawił się Grzesiek i zranił mnie tak bardzo że teraz już nikogo nie dopuszczam do siebie ;/ Teraz chyba strach przed kolejnym zawodem miłosnym mnie przeraża. Ile czasu jeszcze trzeba żeby to minęło? :(