Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trose

Moi rodzice uprawiają seks!!!! Wstyd mi przed moim dzieckiem:(

Polecane posty

Gość trose

Dziwna sytuacja! Ja mam 28 lat i naprawde jestem zszokowana tym że moi rodzice do tej pory kochają się w łóżku, z tego co słyszałam to mężczyźni w wieku mojego ojca - 62 lata nie są chętni już do tych spraw, moja mama ma 48 lat. Moi rodzice nawet przy mnie rozmawiają o swoim pożyciu, ba nawet więcej. Tylko że mój syn widział to co babcia z dziadkiem robili, może nie do końca widział ale zobaczył co nie co. I nie wiem jak mu to wyjaśnic? mój ojciec wytłumaczył mu to tak że babcia spełniała swój obowiązek wobec dziadka.

jak już przy dziecku gadają o seksie to też niech gadają o konsekwencjach seksu ;p poza tym to po 40 jest jakiś zakaz seksu?

Gość trose
Tylko jak ja mam synowi wyjaśnic co to jest. On zrozumiał jedynie to że seks jest obowiązkiem kobiety wobec mężczyzny, tak mu objaśnił dziadek a ja nie będę tłumaczyła dokładniej tego swojemu synowi bo się wstydzę.

trose 28 lat i taka zacofana ja kobieto nie raz widzialam jako dziecko jak rodzice cos tam robili duzo z tego nie rozumialam ale jak podroslam to sie cieszylam ze u mni w domu to jest normalne dzisiaj jestem swiaodma sexualnie kobieta ktora nie ulega pruderii i jest w pelni swobodna w sexie i z niego zadowolona a ty sie wtydzisz z dzieckiem o sexie gadac wspolczuje dziecku takiej m atki

jak dla dziecka takiego malego ja bym powiedziala ze w ten sposob ludzie dorosli okazuja sobie milosc i tyle jak podrosnie zaglebisz sie dalej po co naco jakie konsekwencje

Gość dobrze, ze przynamniej
dzadkow ma normalnych ;)

dlaczego walniety? ;)

Gość bryza moge cie pocalowac
ale zsun lekko spodnie w dol:P:P

dobrze, ze przynamniej bo stawia kobiete w pozycji sluzalczej do mezczyny co to za tekst ze babcia w sexie splenia obowiazek wzgledem dziadka jakis koszmar rodem z krajow arabskich a potem wyrosnie synus na gnojka bo dziadek go nauczyl ze kobieta jest dla przyjemnosci faceta

moze babcia lubie byc tak stawiana? Dlaczego uwazacie od razu, ze to nienormalne? :P

dobrze, ze przynamniej bo uwazamy ze normalne jest kiedy to facet jest sluga kobiety i spelnia w sexie obowiazek wzgledem kobiety jasne ???

Gość trose
Tylko jak ja to synowi wyjaśnie. Mój ojciec mu już tak powiedział, ja nigdy z rodzicami o seksie nie rozmawiałam, dwa razy tylko w okresie dojrzewania z mamą, dopiero teraz u moich rodziców seks przestał byc tematem tabu, a dziadek wytłumaczył to wnukowi na swój sposób.

Nie jasne... To dla Ciebie normalne jest tylko jak widac ;)

sa dorosli a do tego co sa malzenstwem wiec to i taka tajemnica ze uprawaiaja seks.....nie rozumiem w czym problem??

nikt tu nie jest czyimś sługą... seks polega na wzajemnym uczuciu obydwóch partnerów a nie kto jest panem a kto służącym...żal mi was

czasem zwiazek moze wygladac inaczej niz taki typowy zwiazek partnerski. I jesli dwie osoby sie dobrze w nim czuja to jest to zupelnie normalny zwiazek. W koncu daje im szczescie i nikogo sie w ten sposob nie krzywdzi ;)

Gość trose
Bo jednak mnie to dziwi, zwłaszcza że większosc mężczyzn w wieku mojego ojca jest za leniwych do tych spraw, tak przynajmniej mówią koleżanki mojej matki, sama byłam przy takich rozmowach. Z ojcem swojego dziecka się rozstałam, m.in dlatego że nie lubie seksu a on tego nie akceptował.

Z ojcem swojego dziecka się rozstałam, m.in dlatego że nie lubie seksu a on tego nie akceptował. bez kometarza skrzywdzilas faceta a teraz bedziesz krzywdzic swoje dziecko po cholere ty sie wiazalas i robilas dziecko jak sexu nie lubisz to jest chyba jakies durne prowo

Gość jeśli to nie prowokacja to
najwyższy czas nauczyć synka, że jak się wchodzi do czyjegoś pokoju to należy zapukać i poczekać aż ktos zaprosi do środka. Bo nie sądzę aby dziadkowie kochali się pośrodku salonu. Co z ciebie za matka, że nie uczysz dziecka podstaw współżycia w domu. Pewnie mu powiedziałaś, że bocian go przyniósł albo w kapuście znalazłaś