Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna prawie

Dziś uświadomilam sobie że bede do konca zycia sama

Polecane posty

Gość samotna prawie

Myśle ze to troche przykre...Ciezko mi,ale właśnie tak jest...Uważam że do konca życia bede sama...Jestem bardzo ciepłą osoba która ma naprawde dobre serce,ale jednak nie umiem zyc z drugim człowiekiem chyba...po prostu przy moim duzym sercu chce aby tez ktoś mi okazywał miłość...Jednak nie trafilam na taka osobę.Teraz właśnie konczy sie moj roczny zwiazek.Myslalam ze to ten.Jednak nie....Wiem ze będe do konca zycia sama i jest mi z tym źle.Czemu dobrzy i uczuciowi ludzie tak mają...Nie wiem....

Gość nie tylko ty
bo ja tez

Gość samotna prawie
jest mi strasznie przykro...bo naprawde jestem wartosciowa dziewczyna.Mam duze serce i zawsze mozna na mnie polegac itd...jestem wierna...czemu tyle szmat ma facetow i sa szczesliwe.Oni im wybaczają zdray itd...a mi sie nigdy nie uklada...Wiem ze po prostu nie mam szczescia w milosci...

Gość samotna prawie
24

Współczuję Ci. ja też uważam, że jestem ok wobec innych. Potrafię rozmawiać z ludźmi, kochac, być bezinteresowny ale kogo to obchodzi skoro ma małego fiutka i każda go wyśmieje jak zobaczy :(

Jesteś na starcie. Dopiero zaczynasz. Dziś masz doła, bo coś Ci się kończy. Ale za dzień, dwa, tydzień zobaczysz, że rozstanie to nie koniec świata i obok Ciebie jest wiele intersujących osób. :)

Gość samotna prawie
nieprawda.Bo ja nawet nie mam jak poznac kogos..kogos interesujacego..nie jakiegos babiarza czy casanove...Pracuje dzien w dzien a jak mam wolne to jade do szkoly..i tak w kolko...

Dopiero masz 24 lata i tyle pesymizmu? Życie dopiero się zaczyna rozejrzyj się ile jest wartościowych mężczyzn, którzy by taką dziewczynę chcieli. Ci, co nie okazują zainteresowania Tobą, to są egoiści, którzy chcą dziewczynę przelecieć, a Ty się nie dajesz i stąd brak zainteresowania Twoją osobą. Rozejrzyj się za takimi, których nie interesuje sex przed ślubem.

Gość samotna prawie
w centralnej Polsce..ale ja nie poznawalam takich facetow ktorym chodzilo tylko o seks..Sama mialam tylko jednego faceta,ktory byl moja wielka miloscia.Zrobilismy to po prawie roku zwiazku...

Gość nika33
a ja czasami chciałabym pobyć sama

Gość samotna prawie
Samotność to cos najgorszego w życiu....i najgorsze jak cie opuszcza osoba ktora kochasz bezinteresownie.Tylko chcesz od tej osoby aby cie kochała.Przytuliła...byla ci wsparciem..

Gość samotna prawie
nie bede do ciebie pisać bo uwazam ze twoj problem nie jest powazny.Uwazam ze jesli kobieta kocha faceta to wielkosc członka nie ma nic z ty wspolnego.Moj partner tez nie mial jakiegos wielkiego,ale dawalismy rade

Gość samotna prawie
u mnie juz nic sie nie da zrobic...

Gość komentator
To dobrze, że sobie to uświadomiłaś. Znasz swoje miejsce.

Gość samotna prawie
ale ja jestem glupia przeciez czym ja sie przejmuje jestem ladna madra mam wartosci nigdy nikogo nie zdradzilam mozna na mnie polegac..czym ja sie przejmuje..ze faceci sa palantami pff

Gość samotna prawie
hahaha nie jestem dziwka!!!!;)