Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klarak20

STAŻ !!!

Polecane posty

orientujecie sie ile placa za staz ??? taki ze wysylaja na niego z urzedu pracy do jakiegos sklepu ???? piszcie! ile sie dostaje i czy wyplaca wlasciciel sklepu w ktorym jest staz czy urzad pracy ???

Gość A ona nie ma wacka
860,40 zł (brutto) Wypłaca go urząd pracy

dokladnie tyle ? jestes pewna ? naczytalam sie w googlach ze 400-500 zl i zwatpilam , bo tez bylam przekonana ze kolo 800 zl, tak jak ty wlasnie piszesz, jesli tak, tyle, to dobrze... 800 to spoko jak na pierwsze zarobki

Gość yggh
890 złoty staże z Uni 760 złoty staże z urzędu pracy, a zależy to od urzędu trzeba się pytać, czy do sklepu sie opłaca to zależy jakie masz wykształcenie jeżeli np sprzedawca to się opłaca. Ja mam pytanie do reszty czy są takie staże gdzie po skończeniu pracodawca gwarantuje zatrudnienie??

Gość barabarabab
ja bylam w tym roku na stazu trwal pol roku, miesieczna moja wyplata wynosila od 730zl-750zl

dawno temu placili jakies 400 zł, śmieszne pieniadze. z tego co wiem to nie ma takiego stażu gdzie pracodawca musi zatrudnić stażystę.

dzieki, za wszystkie odpowiedzi, jednak teraz tez nie wiem czy 860 czy 760 bo jedna pisze tak druga tak heh :D co do wyksztalcenia ja mam srednie. liceum i matura. i dlatego zarejestrowalam sie w urzedzie zeby dali mi jakis staz na poczatek... trzeba za cos zyc skoro sie szkola skonczyla :D

Gość nowaniet
gdy stazysta pracuje w firmie rok, to pracodawca ma obowiazek zatrudnic go potem na minimum pol roku. ale tak sie dzieje, gdy idzie sie do prywatnej firmy. panstwowych placowek to nie obowiazuje

ja bym tam mogla co pol roku chodzic gdzie indziej na staz. a potem marzy mi sie otwarcie wlasnego sklepiku (jeszcze nie wiem z czym) i przyjmowanie stazystow z urzedu pracy.