Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slawomir.samotny

Czy to oburza was jako kobiety ?

Polecane posty

Mam do was pytanie Ale proszę o SZCZERĄ odpowiedź nawet jeżeli miałabyby być zaskakująca, egzotyczna lub bardzo ostra czy fakt, że samotny facet* onanizuje się pod kołdrą w swoim łóżku (lub w ubikacji na uczelni) wyobrażając sobie (to bardzo ważne !) że jest kobietą i jako kobieta dostaje lanie pasem na gołą pupe od kobiety autentycznej oburza was ? czy nie ? Czy taki facet to ZBOK ? * chodzi o mnie

Gość to znowu jestem ja
w ubikacji na uczelni? :D mam nadzieje, ze macie tam kamery :D

Gość wszystko ok poza tym ze
sobie wyobraza ze jest kobieta. Czyzby mial poblemy z identyfikacja z wlasna plcia? ;)

Gość moje zdanie jj
moje zdanie jest takie kazdy robi to co lubi i jak lubi, wazne aby nikogo nie krzywdzic i tyle 🖐️

Gość DZIKA SWINIA
O KURWA

rzata małgo -> znaczy się źle bo nie wypada ci chodzić po męskich toaletach i "polować" na takich? ;D :p

tytyty Levvi, po prostu swiadomosc ze maja ze mna na uczelnie chodzic tacy dewianci budzi lęk :classic_cool: przecie nie bede po meskich kiblach faceta szukac, taka zdesperowana nie jestem :classic_cool: jeszcze:classic_cool:

Gość wszystko ok poza tym ze
ale on przeciez do damskiej chodzi ;)

Mówiąc o tym, że wyobrażam siebie jako kobietę wyobrażam siebie jako tą kobietę, która wypina pupe www.harukaze.net/cat9tail/cat9tail/INDEX-2/ITEM/DETAIL/FINEARTS/s_image/janus/janus79.htm Ta pani ma na imię Ania