Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona sąsiadką

Jak pomóc sąsiadce?

Polecane posty

Moją sąsiadkę katuje mąż :( Dziewczyna chodzi posiniaczona, czasem kuleje, jakoś tak dziwnie nogi stawia... Niedawno miała nawet ranę na szyi, jak od noża :( Podeszłam kiedyś do niej i zapytałam, czy nie potrzebuje pomocy, to mi grzecznie podziękowała i powiedziała, że wszystko jest w porządku, że ona to lubi! Pewnie ze strachu przed tym gnojkiem tak mówi :( Jak mogę jej pomóc? Nasłać na nich policję, czy jak?

Gość może naprawdę to lubi
hehehehehehehhe :D

a co ją po nogach kopie,że kuleje ! Taka chętna do niesienia pomocy a pyta innych co robić,a potem jak się coś stanie to są teksty "a ja chciałam"

Podli jesteście niektórzy :( To chyba dobrze, że pytam, jak najlepiej jej pomogę? Bo jeden nieostrożny ruch i mogę jej zaszkodzić jeszcze bardziej przecież! I nie wiem, czy ją kopie po nogach, przecież nie mieszkam z nimi :(

Gość Zinnka
Jasne, ze zglos ten fakt policji!!! najlepiej wtedy, gdy slyszysz odglosy szarpaniny. I zrob to wbrew sasiadce, ona sie pewnie boi meza, wiec nic nie chce mowic. A dzieci tez sa bite?

Zobacz co piszą na temat przemocy domowej na stronach "Niebieskiej Linii". Możesz zgłosic sprawę do miejscowego ośrodka pomocy społecznej. Nie musisz się przedstawiac i poproś, żeby podczas interwencji nie wspominali, że sprawę zgłaszali sąsiedzi.