Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arturstudent

Kto uprawiał sex analny?

Polecane posty

Gość Arturstudent

Nie chcę was straszyć ale pragne powiedzieć że ci co sie dopuścili do sexu analnego będą tego żałować, mam znajomego księdza, sex analny to dewiacja , a nawet choroba psychiczna. radze tym co kiedys to robili iść czym prędzej sie wyspowiadać może wam Bog wybaczy , może was piekło czekać, sex analny to 100razy większy grzech niż masturbacja.Zapytajcie sie każdego księdza, mam nadzieje ze nieliczni to próbowali ale biada wam. Pozdrawiam was oszołomów i bezbożników , jak będziecie dalej tak żyć daleko nie zajdziecie

Gość to jaaaaaaaaaaato
nie muisze sie martwic bo tego nie robiłam, :P heee

Gość skończ pan
co ci tak zależy żeby ludzie sie nawracali? moim zdaniem to nie zaden ciezki grzech bo nikomu krzywdy nie robi ,na pewno do piekla sie nie pojdzie, jak juz to do czyszcza żałosny jestes.

Gość Arturstudent
i odezwał się prymityw . Jestem studentem teologii to wiem lepiej jaki to grzech. To jest nieczystość swojego ciała i psychiki. To tak jakbys srał w miejscu publicznym albo nasikał komuś do doniczki z kwiatem.

Gość kaczmar
skoro masturbacja jest grzechem idioto to dlaczego zostalem obdarowany wysokim popędem a lasek chetnych na seks nie moge znalesc???? kuuuurwwwwwww* w dupe, wolalbym seks ale jak nie ma chetnej laski to co ???

Gość amelka1357
Nie jest to nic wielkiego tak jak Ty mówisz. Idź uczyc się dalej teologii bo Ci nie bardzo to wyszło póki co. Tym co to stosują w swoich przyjemnosciach proponuje to co ja uzywam, zel do tego specjalnie przystosowany;-) Cudeńko http://www.sexishop.pl/anal-lube-analny-p-628.html