Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaareczona_juuz

czy wypada, zeby facet do slubu szedl z lekkim zarostem?

Polecane posty

Gość zaareczona_juuz

Pytanie jak w temacie. Chodzi o to, ze moj narzeczony duzo lepiej wyglada z takkim dwudniowym zarostem niz calkiem ogolony.. ale czy to wypada isc tak do slubu?

Po co się przejmować tym co wypada. Grunt żeby dobrze wyglądał i dobrze się czuł.

Gość Adaczytowypada
Jasne! Mój też raczej pójdzie z zarostem, bo ładniej i bardziej interesująco wtedy wygląda. A ludzie? Niech gadają jeśli nie mają większych zmartwień :D

Gość moim zdaniem wypada
Mąż przyjaciółki własnie taki zarost prezentował na ślubie i wyglądał świetnie. Za to na sesję już się ogolił i na tych zdjęciach jest jakiś taki...dziwny, gładki...jak nie on :p

Gość nie wiem czy wypada tak
ale moj tez pojdzie z lekkim zarostem, bo mi sie tak podoba no i uwazam, ze lepiej wyglada tak niz ogolony na gładziutko ;)

Gość mojej koleżanki mąż
szedł do ślubu z taką tygodniową ale dobrze wyprofilowana brodą. Całkiem ogolony wyglądał jak dzieciak.

O jedną atrakcję/podnietę/więcej ...Na noc poślubną!O ile sił wystarczy,:)

Gość -m
mój też poszedł do ołtarza z zarostem:) i co?nikt NIC nie powiedział... rodzice troszke pofuceliwczesniej 'bo jak to tak wyglada'ze nie ogolony itd./ ale mysmy postawili na swoim bo naprawde moj męzuśzdecydoweanie lepiej wygląda wł z dniowym zarostem:)

Gość jasne że pasuje
niektórym facetom naprawdę pasuje taki zarost mój jak się zgoli to wygląda jak nastolatek :D