Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

hej dziewczyny pomozcie

Polecane posty

hej Mam 23 lata i wielki problem,,kiedys miała m problemyz trądzikiem i stsoswałam roznego rodzaju produkty,Vichy i takie tam Niesety,nie pomogło a mało tego dzieki temu wygladasz na ponad 30 lat jak mam odmłodzic ta skóre?Pomóżcie

Gość Pomarańcza89
A masz jeszcze tradzik?

Gość smanna
a jak wygląda teraz Twoja codzienna pielęgnacja i stan cery?

hmm kiedys jak miala 20 to wyglądałam na młodszą a teraz moja cera jest trosze zwągrona i przesuszona... stosuje nivea visage young i potem nivea krem..ale widac to nie skutkuje;/ moze to wina hormonow,ale brałam juz tabletki cindy i cera mi sie nie poprawiła a malo tego przytyłam 9 kg

Raz na msc lub 2 kosmetyczka, a co trzeci dzień parówka z sokiem połowy cytryny do tego dowolny peeling. Efekt gwarantowany:)

luvka ale co u tej kosmetyczki czyszczenie..kiedy miałam czyszczenie i nic to nie dało;/ a z ta parówka to wrzucic cytryne do wrzącej wody>i ile ta parówke mam robic?

Ja robiłam po 2- 3 min. to ma być wyciśnięty sok z połowy cytryny... Jeśli chodzi o kosmetyczkę to robiłam oczyszczanie, ale warto pójść i porozmawiać, że nie pomaga Ci oczyszczanie może polecą coś innego...