Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kampania reklamowa

czy mam powody do zazdrosci????

Polecane posty

hej mam 24 lata moj dacet 27 w grudniu bedzie 6 lat jak jestesmy razem, mieszkamy jeszcze osobno widujemy sie zazwyczaj tylko w weekendy. Otoz jestem zazdrosnica....najbardziej o jego kolezanki-on twierdzi ze nie mam powodow ze przeciez kazdy chce czasem z kims pogadac i ze on ma dosc mojego czepiania...kolejna sprawa to fakt ze pojechalam dzis wczesniej do domu a on mi powiedzial ze jedzie do miasta do knajpy na cole-zapytalam czy sie z kims umowil on ze mam przestac ze potrzebuje tez chwili dla siebie;/ wkurzylam sie i popisalam mu smsy ze pewnie mnie oszukuje ze pojechal z jakas kolezaneczka itd wiem wiem glupia jestem...on mi na to co mi bije mam popatrzec co ja robie bo wszystko psuje i wylaczyl telefon ;/;/;/

Gość facet dorosly a zachowuje sie
jak dzieciak i kawaler dla ktorego najwazniejsze sa kolezanki i koledzy w zyciu, jak sie nie wyszumial to droga wolna

jak nie dotra do niego priorytety w zyciu, to sie go czym predzej pozbadz

a jak chce miec prywatna k.urewke, to niech chodzi na dziwki

Gość 7yidtr
jesteś pierdolnięta, facet ma racje, wszystko zepsujesz

to kogo ja mam słuchac ;/;/;/ nie ukrywam sie klocimy sie ale zawsze godzimy ja nie jestem idealna ale ze mna wytrzymuje tylko ta zazdrosc mnie zabija o kzda jego kolezanke i teraz ten wylaczony tel

dlaczego nie chodzicie razem? facet to duzy dzieciak,dorosli ludzie w zwiazkach nie szwendaja sie ciagle sami po kolezankach i kolegch

zawsze ma problem zeby Cie poinformowac z kim sie wybiera? czesto tak sam lazi?

wlasnie ze nie czesto-dzis 1 raz... powiedzialam mu ze mi sie to nie podoba a on mnie wysmial i mi gada ze chyba ma prawo sobie sam gdzies pojechac bo czujes sie jak na smyczy ;/;;/

Gość dfsfsdfc
a wasi faceci sie nie spotykaja z kumplami kumpelami??

Autroka jak rzadko sie zdarza, to ok. powinien Cie jednak poinformowac z kim i gdzie idzie. jesli rozmowa do niego nie dotzre, to umow sie gdzies ze znajomym i tez mu nic nie mow staszek pleciesz bzdury, kazdy ma swoje zycie w zwiazku, ale priorytety sa jedne (i to nie koeldzy i kolezanki)

Gość Madziulka_198 4
a ja znam faceta, który tydzień temu ustalał datę ślubu w kościele i taki dumny byłz siebie... a kilka dni później jakaś lafirynda do niego zagadała podczas jego pracy i co? wziął kluczyki od auta i z głupim uśmieszkiem powiedział, że za 20 minut wraca. wszyscy byliśmy oburzeni. jego odpowiedz na nasze miny: no co? w domu mam do kochania, a tu do pierdolenia opowiedzcie o jakimś wiernym facecie dla odmiany

Gość Madziulka_198 4
dodam, że jego narzeczona jest bardzo zazdrosna o wszystkie jego koleżanki, dawniej nawet się irytowały, że jakaś chora jest. teraz ją rozumieją. tyle że nie bzyka koleżanek, tylko przypadkowe darmowe kurewki

Gość uuuuuupppppppp