Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

/przyszlamamaania/

czy to pobudza zmysły??

Polecane posty

"..zamykał drzwi i palił papierosa, patrzył się jak wyginam ciało przy myciu wanny, gasił szybko niedopalonego szluga podchodził do mnie i trzymajać za biodra przysuwał moje pośladki do dobrze twardego penisa..wkałądał szybko rękę w majtki i szukał łechtaczki, a drugą ręką rozpinał rozporek i obciągał spodnie, ja robiłą to samo, przysunęłąm sie do umywalki i oparłąm o nią... wkładał palca do mokrej już c*pki i rozszerzył lekko wargi by stanowczo włozyć penisa... cóż za dreszcz.. i to spojrzenie które widziałm w lusterku, gdy stanowczymi, silnymi, wpchnięciami wkładał go coraz głebiej.. to spjrzenie mówiące, że przerżnie mnie na wylot jakby mógł, patrzyłam na niego i z jeszcze surowszym spojrzeniem powstrzymywałąm się od stękania z przyjemności... ręką przyciskał moje plecy bym się bardziej pochyliła, brał za biorda i kilkoma mocnymi rucham zakończył szybki, 2 minutowy sex przypominający rrznięcie taniej dzi**i w kiblu. zapinał rozporek przytulając i mówiąc na ucho kocham cię... ja tylko stałam z majtkami opuszczonymi w dół i prubowałam złapać oddech."

Gość pobudza do momentu tego
wyznania ...

Gość przeczytaj co napisałaś
może i by robiło wrażenie gdyby nei te błey ortograficzne psują atmosferę