Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojajuzniewiem

Co to jest bibliografia?

Polecane posty

Gość Liv Hana
OPIS STRONY INTERNETOWEJ Autor. Tytuł pracy [Typ nośnika]. Data wydania. Data aktualizacji. [Data dostępu]. Warunki dostępu Przykłady: Historia Starego Teatru (17 X 1781 30 VI 2003) . Kraków: Stary Teatr [dostęp 23 lutego 2005]. Dostępny w Internecie: Szulczewski Grzegorz: Etyczna ekonomia w ujęciu Petera Koslowskiego . [dostęp: 13 lutego 2004]. Dostępny w Internecie: Akademia Pedagogiczna (Kraków). Wirtualna historia książek i bibliotek . Ostatnia aktualizacja 29.10.2002. [dostęp: 13 lutego 2004]. Dostępny w Internecie: Maria: Opis bibliograficzny. W: Biblioteka w Szkole. Forum Ogólne. . [dostęp 6 kwietnia 2008]. Dostępny w Internecie. (forum internetowe) Kreyser, R.: Pałac Krasińskich [fotogr. kolor] W: Kreyser: Pałac Krasińskich „Puls Warszawy" . 1998 nr 10 [dostęp: 12 sierpnia 2005]. Dostępny w Internecie: (fotografia online)

Gość nojajuzniewiem
No ja nigdy nie pisalam w podstawowce pracy , w ktorej zamieszczam bibliografie. Jeszcze nigdy nie pisalam.

Gość DiscoDiva
bibliografia a spis treści to jeszcze nic :D moja znajoma (kobieta po studiach) nie odróżnia bibliografii od biografii :D

Gość nojajuzniewiem
dobra, wy sami wytlumaczyc nie potraficie , a to jest duuzyy brak umiejetnosci przekazania swojej wiedzy ;] wiec wstydzilabym sie na waszym miejscu bardziej od siebie

Gość nojajuzniewiem
Dobrze, że nie powiedziała do Księdza - Księciu :P

Gość DiscoDiva
i po co nam byli niektórzy politycy i ich mądre reformy?? zrobili z młodych analfabetów na dzień dobry :P jak ja się cieszę, że zdążyłam skończyć, normalną podstawówkę, normalną szkołę średnią z normalną maturą, a jutro mam nadzieję skończyć już trochę mniej normalne studia :P:D

Gość nojajuzniewiem
ja nie mam wyksztalcenie wyzszego, dopiero zdobywam wiedze, wiec mam prawo do potyczek.

Gość DiscoDiva
nojajużniewiem z nią wszystko możliwe :P może kiedyś się doczekam i tego sformułowania....:P

nojajuzniewiem czytaj odpowiedzi kierowane do ciebie, wszystko jest napisane jakos i czytelnie, to ty się raczej wstydź, moja droga, że masz poważny (i to bardzo) problem z CZYTANIEM ZE ZROZUMIENIEM. ale na szczęście młoda jesteś, więc masz szansę się ogarnąć, i tego ci życzę :)

Gość DiscoDiva
masz kochana, oczywiście, a nawet musisz się potykać, bo Ci zrobili krzywdę, za którą Ty nie odpowiadasz. za czasów naszych (osób tu się wypowiadających) było inaczej, wymagano więcej i to już od szkoły podstawowej

Gość DiscoDiva
dyrektore myślę, że gdyby zamieniła się z szympansem, dużo by mogła na tej wymianie zyskać, szczególnie w kwestii komunikowania się z otoczeniem ;)

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281

Gość Daria0123
Polecam stronkę: www.pracedyplomowe.edu.pl/bibliografia-do-pracy-dyplomowej.html - rozwiewa wątpliwości