Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robimy się coraz starsi

Ciekawe pytania do wszystkich

Polecane posty

Przez jakie okulary patrzyliście na świat w wieku 15, 20, 25 lat Jakie mieliście plany w tym wieku jak podchodziliście do spraw koleżeństwa jak się zmieniliście po latach (koleżeńscy, imprezowi, pracowici, optymistyczni, pesymistyczni bardziej, mniej, ) co udało wam się w życiu osiągnąć co się dla was liczyło w tym wieku i tym podobne :) jAK WIDZICIE SWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ

piszcie, to może być ciekawe

nie chcecie się pochwalić ?

Udało ci się jakieś plany zrealizować ? Jak zmieniło się Twoje podejście do życia ?

Kilka zdań możesz napisać :)

Gość chyba nie rozumiem
za stara jestem by pamiętać

Gość ech jak mialam 15 lat
to ten kto mial 30 to juz byl taki stary... a teraz majac 29 chyba bym zabila za okreslewnie stara;)

Szybko Wam te lata zleciały ?

Gość ewrwwwww
Do autorki: po co Ci to?

Gość zajebisty27
"Przez jakie okulary patrzyliście na świat w wieku 15, 20, 25 lat" żadne, nigdy nie miałem wady wzroku a życie wiadomo - rozczarowuje, więc człowiek traci złudzenia dzieci są takie wesołe i radosne bo jeszcze mają jakieś tam złudzenia i wierzą w dobry świat a dopiero potem widzą jaki jest zakłamany i kurewski i dopiero z czasem się dostrzega że to KOBIETY niszczą prawdziwe uczucia i promują kurwiarzy oraz przemoc, gardząc porządnymi facetami

Gość chyba nie rozumiem
owszem, ostatnie sześć jak mgnienei oka i faktycznie jest coś w tym co mówią starsze osoby, że im jesteś starszy tym szybciej każdy rok mija

ewrwwwww Do autorki: po co Ci to? Do autora ;) Z ciekawości życia.

"Przez jakie okulary patrzyliście na świat w wieku 15, 20, 25 lat" żadne, nigdy nie miałem wady wzroku Inteligencji pewnie też nie ;)

Gość z roku na rok coraz mniej
mi sie podoba bycie na ziemi :O

Mi też nie wiele w życiu wyszło a marzeń miałem dużo. Za tydzień kończę 25 lat i robię podsumowanie życia./

Gość zajebisty27
"robimy się coraz starsi "Przez jakie okulary patrzyliście na świat w wieku 15, 20, 25 lat" żadne, nigdy nie miałem wady wzroku Inteligencji pewnie też nie" to miało być śmieszne, debilu? jestem na czwartym roku aplikacji adwokackiej więc możesz mi naskoczyć ze swoimi żartami

zajebisty27 - adwokat bez inteligencji :O Co się dzieje na tym świecie :(

Loooser czyli jakie ?

Ciekawe ile razy dostaliście przysłowiową kosę od przyjaciół ?

Gość 565121489
W wieku 15 lat życie było piękniejsze a człowiek bardziej koleżeński, optymistyczny i radosny

Gość jestem stara metrykalnie
ale o dziwo :D z każdym nowym rokiem życie jest dla mnie coraz bardziej fascynujące i jak na razie cofać bym się nie chciała choć swoje" błędy" widzę ale co tam błędy jeśli jest tyle pytań na które jeszcze nie poznałam odpowiedzi ... ale jedno wiem na pewno .... warto być w swoim świecie najpiękniejszą królewną :P

Gość gość
Ciekawe pytania faktycznie :) Skuszę się odpowiedzieć :)Przez jakie okulary patrzyliście na świat w wieku 15, 20, 25 latZapewne jak to mówią różowe wszystko wydawało się zbuntowane w wieku nastoletnim a przyszłość prosta Jednak z czasem okazało się że ciężko jest w życiu :)Jakie mieliście plany w tym wiekuWyjechać zagranice mieszkać bez rodziców i znaleźć miłość :)jak podchodziliście do spraw koleżeństwaWażne było to by mieć kogoś blisko choć w tym wieku jeszcze wszystko jest pogmatfane :)jak się zmieniliście po latach (koleżeńscy, imprezowi, pracowici, optymistyczni, pesymistyczni bardziej, mniej, )Jeśli chodzi o mnie to oczywiście praca zaczeła odgrywać ważną role a i na imprezy był czas :)co udało wam się w życiu osiągnąćRzuciłam palenie to moje osiągniecie Jeśli miałabym jeszcze wymieniać to to że stałam się bardziej wyrozumiała i zrównoważona :)co się dla was liczyło w tym wieku i tym podobneJeśli chodzi o tamte lata to koleżeństwo przyjaźń dobra zabawa zgrana paczka i małe miłostki :)jAK WIDZICIE SWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ Ja swoją przyszłość znam ale czy okaże się taka sama Zobaczymy :)Jednak mam nadzieję że znajdę dobrą prace harmonie w domu i miłość przetrwa :)

Gość Mania czy ty chcesz
zaplacic kare za pisanie tak dlugich postow:D

Gość -iuytrg
a ja przed śmiercią wziżłam sie za szkołe

Gość co wy tam wiecie
nigdy nie dostałem przysłowiowej kosy od przyjaciół bo ich nie mam jedyni moi przyjaciele jeśli tak ich mogę nazwać to byli rodzice i jedna kobieta reszta to tylko przechodnie

powazniej wszystko i bardziej biore do siebie :P z pesymizmu na optymizm bardziej :) paczki i wielkie przyjaznie się rozpadły znazła się miłość fascynująca 3 lata związku razem dorastamy i sie zmieniamy ;P dużo zrealizowanych małych ale konkretnych celow :) ...ta dalsza przyszłość jeśli z ukochanym to najszczęśliwsza mimo wszystko :) teraźniejszość...hmmm... może być lepiej pracuje nad zmianą a jak u Ciebie ? autora postu :)

Gość gość
Nie wiedziałam że aż tak się rozpisałam ale potrafie dużo więcej pisać :D To było tak po skrótach :D