Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona8787

dac mu czy nie?

Polecane posty

Gość kubel zimnej wody
klasycznie autorka ucieka od trudnych pytan, tchorz przespij sie od razu z tym zonatym, co sie macie ograniczac do jpg, albo chociaz filmik albo kamerka

Gość ona8787
tylko nie chce sie przyznac , dlaczego akurat .. moje zdjecie prosi..

Gość ona8787
no wiem , tylko , ze jak dostanie 1 to potem bedzie chcial .. wiecej zdjec..

A już miałem nadzieję, że to ponury żart... A okazuje się, że to wynik zaniku pewnych cech w przedstawiecielce gatunku dumnie nazywanego kobietami z klasą. Daj, daj! Co - koledze będziesz żałować, jak tak ładnie i wytrwale prosi? :D:D:D

Gość ona8787
no przeciez nie żartuje .. to jest fakt

Gość ona8787
powiedzialam mu , zeby poprosil inna kolezanke , albo zone , zeby mu wyslala , a on mi na to , ze chce ..moje..

Gość ona8787
ludzie , jak prowokacja , to jest na serio!

Gość ona8787
szukanie dziury w calym to mi doradż cos z punktu widzenia faceta o co mu chodzi? przeciez zdjecia nie dostał..

Gość ona8787
no wlasnie? w dodatku jakbyś był zonaty?

Gość ona8787
a moze chce sie przekonać , czy moze liczyc na cos wiecej? bo skoro wysłałabym mu taka fotke , to niejako mialby na to przyzwolenie ..

"a moze chce sie przekonać , czy moze liczyc na cos wiecej? bo skoro wysłałabym mu taka fotke , to niejako mialby na to przyzwolenie .." Fotka jako sygnał do romansu? Następnym etapem będą wyuzdane, różowe, służbowe długopisy... :p W Wielkim Senniku Romansu jak byk jest napisane: " obcemu facetowi z pracy nagie zdjęcie dawać" - kłopoty w pracy mieć będziesz i wstydu się najesz... a czy to będzie przed czy po seksie - wszystko jedno :p

Gość ona8787
dobra , nie napiepszaj sie , nie pracujemy razem , nie mamy wspólnych znajomych nawet...

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
oczywiscie ze mu daj NIE MASZ PROBLEMOW TO SIE SZYBKO ZNAJDA pISZESZ ZE JESTES MEZATKA A MYSLENIE MASZ JAK 13LATKA

Gość tiurururur
jedno wystarczy by rozpierdolić twoje małżeństwo

Mój boże zgadzam się z ooo jestem młodsza od ciebie ale nie zastanawiałabym się nawet nad tym. Nigdy w życiu!

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
i co zdecydowalas?????????? pochwal sie

Gość atakajedna
przerabiałam temat....nic się nie stało! popatrzył i wykasował...... ale powiem Ci kochana, że po wysłaniu miałam takiego stracha, że szok! A sytuacja moja jest tak zbliżona do Twojej, że zastanawiam się czy to przypadkiem nie ten sam kolega????? Dokładnie wszystko tak jak w moim przypadku....Powiedz, on mieszka z rodzinką czy pracuje z dala od domu? ;)

Gość ona8787
a taka jedna ! mieszka z rodziną , a ten twój kolega? skąd masz pewnośc , ze wykasowal to zdjecie? dobra ludzie , dzieki wam za odpowiedzi , nic nie dostanie , raczej przemyslalam to z ... kieliszkiem winka i nawet jestem skłonna podziekowac mu za zanajomośc

Gość Lady Marmolada ;)
Nie dawaj mu, teraz jest oki. Ale za miesiąc czy dwa może zrobic z tego użytek - a Ty nie przewidzisz, jak się sytauacja zmieni...

Gość ona8787
w zasadzie to ja bym mogła zrobic uzytek z tego co mam od niego , zdjecia , sms , ale po co? to ja mam teraz na niego haka , bo sie nie bał pisac takich sms i wysłac zdjecia...

Gość ona8787
a jest na 100% przekonany , ze wszystko wykasowalam...