Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gds2222

Syn byłby na drugim roku medycyny a wyznał mi że rzuca studia!!

Polecane posty

Gość gds2222

Jestem załaman, powiedział mi że medycyna go nie interesuje i że go zmusiał do studiowania tego dziadostwa. On nie zaliczył nawet pierwszego roku i udawał przedemną że wszystko jest w porządku.

Gość jesteś głupia

Gość wiesz co ja tez mialabym
ochote rzucic studia teraz zaczynam 4 rok nie bede mowila jaki ale rowniez elitarny kierunek Czy mnie to interesuje ?? Hmm niekoniecznie ogolnie przyszla praca moze fajna ale studia mnie dobijaja i mecza Mam wrazenie ze zyje w zlotej klatce i jedyne o czym marze to sie uwolic zaluje ze nie rzucilam na poczatku i nie poszukalam wlasnej drogi bo teraz ciagne to na sile zeby bylo i niestety dobrze mi to nie idzie Bardzo sie zmienilam zrobilams sie nerwowa apatyczna i raczej wegetuje a nie zyje bo studia przytlaczaja mnie i pozbawiaja kolorow mojego zycia szkoda mi czasu ktory na to poswiecilam i szkoda mi papierka bo to bedzie bardzo dobry papierek dajacy mase mozliwosci - tylko dlatego dalej trwam Rozum walczy z wnetrzem Ciesz sie ze syn chce szukac swojego prawdziwego miejsca w zyciu

lepiej rzucić w pizdu niż się męczyć, szczególnie że medycyna jest na tyle ciężkim kierunkiem, że nie nadaje się by studiować tylko jako hobby. to musi być pasja, trzeba do tego mieć predyspozycje i zacięcie. podobnie jest z prawem, ale może troszkę łatwiej...?

panna autorka zgubila sie ??

Gość Mlody student prawa
Zaczynam prawo za kilka dni wiec dziekuje za uznanie go za ELYTARny kierunek:) Mam ze stracony czas na nauke nadrobie chociaz tym ze tzipki beda lgnac do mlodego prawnika:)

Mlody student prawa mlody prawnik .... buhehe napierw skoncz aplikacje a potem nazywaj siebie prawnikiem bo na razie jeszcze nawet studentem nie jestes az zal czytac co to za elementy zaczynaja teraz studia

Gość studentka architektury
a ja jestem na 3 roku architektury i ubóstwiam moje studia. nie wszystkie przedmioty, wiadomo, ale chodzę na wszystkie zajęcia, pracuję sobie trochę i jestem wniebowzięta :) trochę mi przykro, że niektórzy ze mnie kpili na początku ze względu na 100% frekwencję ale ich już dawno nie ma a ci co zostali, to zakuwają nocami przed kolokwium.

Gość Mlody student prawa
Eh mlody prawnik zadowoli sie 2 dupkami na tydzien:)

Mlody student prawa Nie nazywaj siebie prawnikiem bo nie masz do tego podstaw. Wstyd i hanba. Najpierw zrob mgr prawa potem skoncz aplikacje i dopieor nazywaj siebie prawnikiem. Wybacz ale student czy absolwent prawa to nie prawnik. Zreszta mysle ze blefujesz nie wierze ze taki delikwent dostal sie na dziennie studia prawnicze na panstwowej uczelni.

Gość Myśliciel introwertyk
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie okazy można na takich, jak to tu nazwaliście "elitarnych" kierunkach znaleźć, po prostu może jest mniejszy odsetek. A facet to facet - dziewczynom często imponuje status studenta takiego kierunku jak medycyna czy prawo, coś ambitnego na polibudzie, żadna nowość. Jedne laski są łatwiejsze drugie nie, te łatwiejsze będą się pchały, szybciej pójdą z takim do łóżka. Dorastający młody mężczyzna, który ma wysokie libido nie będzie z tego korzystał? Proszę... taka prawda, co tu gadać. A matka... jak syn wie, że nie chce tego robić to dobrze; a tym lepiej jak zrezygnował na początku, ma czas na znalezienie tego, na czego punkcie oszaleje :D każdy powinien robić w życiu to co lubi.

Gość gość
zbyt wiele materiału, niestety nie każdy ma tak pojemny łeb jak chociażby koń

Gość gość
moja corka bylaby na trzecim roku prawa gdyby nie to ze tatus prawnik pokazal jej kogo, jak i przed czym broni 🖐️