Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andreeea

musze schudnąc 5kg do studniówki

Polecane posty

Gość Andreeea

i nie wiem jak to zrobić.. racjonalne diety tu mi nic nie pomogą ,a na cwiczenia ledwo mam czas .. mogłabym 100 brzuszków dziennie robić,ale co z udami :O .. wiem,ze częśc z was powie mi,ze mam świetną wage (173cm 60kg) ale niestety prawda jest taka,ze kiedy ważyłam te 55kg wyglądałam zabójczo . teraz ? wyglądam jak 3/4 społeczeństwa nic ciekawego.. spodnie wszystkie opięte jakbym juz ledwo się miescila w 36 :O .. Boże juz mysle o głodówce :O ..

Gość wiesz co ja tez mialabym
spokojnie dieta 1200 kcal plus 30-60 min cwiczen dziennie i w miesiac masz 5 kg mniej

Gość wiesz co ja tez mialabym
a jak nie masz czasu na cwiczenia to dieta 1000 kcal badz dalej 1200 kcal i Hula hop podczas ulubionego programu tv

Gość Andreeea
to nic nie da.. tak naprawde to jak cos kolo tego jem.. naprawde nic więcej..

Gość Andreeea
a tak wyszło,ze nawet nie wiem kiedy przytyłam.. a co myślisz o tym,zebym jadła tylko jeden posiłek dziennie ? np. gotowana ryba,surówka i ryż? i to tak o godz. 15 ,a potem juz nic?? tylko czerwona herbata ,woda i ewentualnie woda z miodem i cytryną? + 50brzuszków dziennie?? wiem,ze to niezbyt dobrze tak drastycznie zacząc,ale chcialabym tak szybciej móc schudnąć..

Gość to może na distal
6 weidera + dotatkowe ćwiczenia na nogi / uda np nożyce pionowe poziome wykroki czy coś.

Gość Andreeea
tak 6 weidera dobra rzecz ,ale jestem bardzo słaba jesli chodzi o kondycje,ale chyba nie mam wyjścia.. :O ale powaznie mysle nad tym jednym posiłkiem dziennie w środku dnia.

Gość to może na distal
Jeść trzeba, będziesz się słabo odżywiała (jak ja to robię) to będziesz miała pełno syfów na twarzy i rozmaite choroby nie polecam. Tyle że ja się nie odchudzam.

Gość Andreeea
dziwne bo własnie jak nie jadłam (rok temu to było i schudlam wtedy 4kg) wazyłam 53 nie dość,ze wyglądałam super,to cere mialam nieskazitelnie czystą niezależnie od tego,czy byłam przed okresem,czy w trakcie.. a teraz? zaczęłam jeśc i powiem,ze różnie raz zdrowo raz mnie bo np. dzisiaj zjadłam gotowaną rybe,ogórka kiszonego,mizerie i ziemniaczki z koperkiem,potem ryż z surówkami i curry , a rano od razu po przebudzeniu sięgnęłam po czekolade ,ale gorzką(lubie taką) i tyle zjadłam.. moze to tez kwestia tego,ze raz w tyg. ide na impreze i pije alkohol?

Gość Andreeea
no i teraz moja cera jest w opłakanym stanie :O ..