Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlooooodaaa24444

Egipcjanin a moja łechtaczka ... Heeelp meeee :(

Polecane posty

Gość mlooooodaaa24444

Chodzi o moją pipkę.Kiedyś wargi sromowe wewnętrzne były naprawdę wewnętrzne,małe.4 lata miałam chłopaka,który nie potrafił robić minetki,ciągnął mi ustami te wargi,przez co teraz się jakby wydłużyły i mam z tego powodu kompleksy :( Wystaje mi takie mięso,ściślej mówiąc. Poznałam Egipcjanina(u nich kobiety są obrzezane).Znamy się 3 miesiące,ostatnio współżyliśmy i on na widok moich warg powiedział''Co za skóra Ci wystaje z ci***?'' :( Poczułam się strasznie głupio,powiedziałam mu ,że jest to łechtaczka i wargi,a on na to,że jego byłe tak nie miały(wszystkie obrzezane).Czuję się obleśnie,czy można coś z tym zrobić?Jakaś operacja,coś?Pomóżcie,mam kompleksy :(

Gość barylka z okienka
pierdol sie na tyj kurwo która daje ciapatym wypierdalaj z tego kraju kurwo babilońska dająca ruchaczą kóz,pierdolona szmata.

Gość mlooooodaaa24444
Ale chciałabym coś z tym zrobić,chociażby dla lepszego samopoczucia.Są możliwe jakieś operacje?

Gość mlooooodaaa24444
odbyt mi wystaje po analu z bylym i tez chca uciac:(

zaden szanujacy sie lekarz w europie nie przeprowadza obrzezania u kobiety..... jest to karalne, jak mu sie nie podoba niech wypada spowrotem za morze na poludniu........ poczytaj co posza na temat tego obrzezania w necie a moze lepiej zeznania kobiet ktore to przeszly..... moze oprzytomniejesz

Gość powiedz, mu że jesteś głupia
końca życia z niekończącą się depresją, może dożyjesz do 30 lat, a potem samobój.

Dlaczego tak wiele kobiet robi takie poświęcenia dla faceta:O Dziewczyno jeżeli ma cię kochać to tak będzie nawet z dużymi wargami a jeżeli nie to niech wy... Jesteś jeszcze pewnie młoda ale kiedyś zrozumiesz że nie warto!!!! Musisz kochać siebie i swoje ciało,innego nie będziesz już miała;)

Gość powiedz, mu że jesteś głupia
bo żadna kobieta przy zdrowych zmysłach by nawet nie brała pod uwagę takiej propozycji. Normalnie facet powinien mieć sprawę cywilną i beknąć jak koza, którą dotychczas ruchał. Przebadaj się pod kątem chorób wenerycznych odzwierzęcych, bo są nieuleczalne.