Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna27

O co chodzi mężczyźnie i jak mógł do mi tak powiedzieć ?

Polecane posty

Gość mysle ze cos w tym jest
jaka matka taka corka,nie ma sie co dziwic:o zal...ale jak bedzie niedlugo rozwod to pojdzie do tomeczka na kolanach,wtedy doceni faceta jak bedzie zdradzana i zeby ja wtedy kopnal w ryj...

"Tomkowi dałam szansę powalczyć bo nie byłam pewna byłego." tyle w tym temacie. panna oczywiście chciała mieć koło ratunkowe w postaci wiernego psa u boku, gdyby były akurat zmienił zdanie. jest to: a0 wygodne b) powszechne c) małoduszne i egoistyczne ale ponieważ wszystko co robisz do ciebie wraca pewnie były-obecny kopnie pannę w dupę i się przekona jak to jest swoją droga historię długaśną żeś spłodziła autorko a wszystko wystarczyło zawrzeć w tym jednym zdaniu

Gość cztery sery
dziecko, piszesz tak jakbyś miała 13 lat, litości-ciekawe jaki masz rozumek.....weź się kobito do roboty a nie zajmujesz głupotami...

Gość Panna27
Jesteście niesprawiedliwi. Skoro tylko przyjaźń to tylko przyjaźń. A to że Tomek powiedział, że nie to już bez znaczenia. Powiedziałam mu, że mam być moim kolegą i nie okazywać mi uczuć. Więc skoro był tylko moim kolegą to nie byłam mu nic winna i mogłam robić co chciałam. I nie miał prawa tak do mnie napisać. Mogłam sobie odwołaś wyjazd kiedy chciałam i podjąć decyzję o wyjściu za mąż kiedy chciałam. I w sumie nic Tomkowi nie musiałam mówić. A już na pewno się nie musiałam z nim spotykać czy do niego dzwonić jak mi napisał. Czy już wogóle sama do niego pojechać i mu o tym powiedzieć. Niedoczekanie. Dostał smsami info i powinno mu to wystarczyć, w końcu bardzo dużo ze sobą smsowaliśmy więc o co chodzi. Normalna forma kontaktu. Żadan facet nigdy nie nazwał mojego zachowania tak jak Tomek ! I nie miał prawa tak mi powiedzieć po tylu dobrych uczuciach jakie miałam do niego i tylu pieknych chwilach jakie przeżyliśmy razem.

Gość Panna27
Irlandia

jesteś kretynką do psychiatryka z tobą widzisz tylko swoje ja jeszcze nie raz to ty dostaniesz po duupie wtedy przypomnisz sobie Tomla gadzie

Gość responsible
szkoda faceta namąciłaś mu tylko w głowie, bo twoje zachowanie każdy by tak odebrał i miałby jaką nadzieję, niby jesteś z byłym a nagle jakieś wyjazdy z tym drugim, bez jaj ale niby jesteś zaręczona i narzeczony ci pozwala jeździć z innym fagasem np na 2 tyg?? chyba na logike wychodzi ze go zdradzisz i że będzie się bał co będziesz tam wyprawiać. W ogóle historia nie trzyma się kupy i wychodzi na to że robisz temu biednemu chłopakowi z mózgu siano bawisz się nim manipulujesz nim a on wciąż głupi jest na twoje zawołanie, ale jak to się mówi miłość jest ślepa... -jesteś bez serca głupia laluniu!

Gość frdgvadgdsfga
napisac ci cos fajnego... czytalam taka historie tu na kafe tylko ze z punktu chyba tego tomka... on tez tam pisal ze kocha dziewczyne ktora byla z nim ale powiedziala ze wychodzi za maz, potem on cos tam napisal ze napisal jej sms ze jest właśnie su.a i ze tak naprawde tak nie mysli i potem jak dobrze pamietam to ona zadzwonila do niego z wyrzutami jak mogl cos takiego napisac potem tak jak ty nie odzywala sie do niego itp... poszukaj tego tematu bo to wydaje mi sie ze korzystacie z takiego samego portalu zeby sie wyzalic

Gość frdgvadgdsfga
a czytalam to chyba jakies 2 tygodnie temu chyba nie pamietam dokladnie....

Gość Panna27
Nie mam ochoty niczego czytać co pisał ! A co do mącenia w głowie to moja mama powiedziała mi , żebym dała sobie z nim spokój bo to właśnie Tomek mi mąci w głowie !

Gość pop_rock_star
jeżeli Tomek też założył temat na kafe to chyba padnę ze śmiechu:D

ahahahhahaha rzućcie link do tematu Tomka jeśli znajdziecie. przyda mi się jakaś rozrywka w pracy. co do autorki to mam tylko nadzieję, że mamusia ci nie wmawiała talentu literackiego:P

Gość pop_rock_star
laska, weź już skończ pisać te farmazony bo jesteś emocjonalną 5latką. ośmieszasz się i nikt nie będzie uważał tak jak Ty, że byłaś w porządku wobec faceta, któremu zrobiłaś bagno z mózgu. planuj ślub z byłym zamiast siedzieć na kafe. o ile to nie jest prowokacja;)

Gość frdgvadgdsfga
dobra wyluzuj tylko ci mowie przeciez nie kaze ci tego czytac... rób co chcesz to nie moja sprawa!!!! tylko szkoda mi tego kolesia bo z tego co pamietam byl naprawde zalamany... zreszta rob co chcesz ja bym decydowala sama a nie co mi mamusia powie bo to ja mam byc szczesliwa , zreszta zastanawiam sie czy jestes z tym swoim bylym bo cos do niego czujesz czy bo to tak madzrze z rozsadku....

Gość frdgvadgdsfga
czekajcie moze poszukam go w historii jak znajde podesle link

Gość Panna27
do "responsible" I nie robiłam Tomkowi żadnego siana z mózgu. Powiedziałam mu , że chcę żeby traktował mnie jak koleżankę. Jakoś inni faceci, którzy się nieraz o mnie starali to rozumieli bez problemu od razu jak im tak powiedziałam to stawaliśmy się kolegami i teraz jesteśmy dobrymi przyjaciółmi. I nie reagują tak np. właśnie na moje zdjęcia. Tylko Tomek się tak zachowywał i reagował dziwnie. Moi dobrzy przyjaciele tak nie ragują.

Gość hahheheh
co za suka.... nie czytalem do konca, bo bym zwymiotowal.... ty jebany pustaku.

Gość karwa fak
Panna27 - na miejscu Twojego obecnego - byłego to bym Cię ZAJE..BAŁ i puścił w kanał ... A Tomek dobrze Cię nazwał... Tobą powinni się zabawić i twoimi uczuciami...

Gość cocojambo
to jest ostrzeżenie dla facetów - tak właśnie się zachowuje i myśli pustak!

Gość marchewkaaaa
"W sumie on ma taka naturę, że jest nieasertywny i nie potrafi powiedzieć nie innej kobiecie. Więc w sumie to była głupota. Pozwoliłam mu wrócić." skomentuję to jednym slowem: IDIOTKA 🖐️

Gość Bjoe.il
Jak Ci były przyprawial rogi to tez byl lepszy od tego Tomka??? Zastanow sie co ty wogole piszesz! Taki poukładany, kosmetyki, szkola... I do tego ruchal inna! Głupia suka....

Gość teneryfaaa1
a ja cię rozumiem autorko :) czy to twoja wina że masz niestabilnego emocjonalnie adoratora, do którego nie docierają teksty: zostańmy przyjaciółmi? jeżeli on ma jakąś obsesję na twoim punkcie to jego problem. ty chcesz być ze swoim byłym i twoja decyzja, nic nikomu do tego... a co do jego tekstu, to myślę, że nie powinnaś się tym przejmować, chłopak powiedział to w chwilach emocji, co dodatkowo świadczy o jego problemach ze samym sobą... swoją drogą podziwiam cię, że umiałaś zachować opanowanie gdy on cię tak dręczył!

Gość Bjoe.il
Aha i za nim mu Powiedzialas zeby traktował Cie jak koleżankę... Powiedzialas ze moze sie o Ciebie starać wiec zabawiłas sie a potem w kanał go puściłas! A teraz strasznie będziesz tu mowic ze "Powiedzialam mu zeby traktował mnie jak koleżankę" Puknij sie...

Gość Panna27
zapomniałam wspomnieć że załuje troche bo fajnie było z Tomkiem w saunie jak lizał mi kanion którego nie myłam chyba z miesiac, o dziwo zgodziłam sie kiedy zaproponował mi zwalenie mu kloca na klate troche dziwnie sie czułam ale zawsze to coś nowego nie?