Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna27

O co chodzi mężczyźnie i jak mógł do mi tak powiedzieć ?

Polecane posty

do dsavcda - jaka alicja i colin ? Nie wtrącaj się proszę w nie swój wątek.

Gość Cytrynkovaa
Nie jesteś warta żadnego z tych facetów. Żal mi ich, co oni w Tobie widzą? Nie znam Cię, ale po tym co piszesz, i w jaki sposób, wnioskuję że mało inteligentna i w dodatku straszna egoistka. Nie widzisz, że inni mają uczucia? To nie On Tobie namącił w głowie, tylko Ty jemu! Po co się z chłopakiem spotykałaś, całowałaś, zapraszałaś w góry, do sauny itd? Lubisz być adorowana przez kilku naraz? Jeden nie wystarczy? Może postaw się w sytuacji tego Tomka. Zresztą chyba nawet nie potrafisz. A w ogóle to ile Ty masz lat, że Ci rodzice życie układają? Weź do siebie, to co Ci ludzie tutaj piszą. Większości nie podoba się to co robisz, bo to jest po prostu nie w porządku. Myślisz tylko o sobie. Sorki, ale nie lubię takich osób jak Ty. Trzymam kciuki za Tomka, oby szybko przejrzał na oczy i poznał jakąś naprawdę wartościową dziewczynę.

Gość 99% ludzi tak ma
"moja mama stwierdziła " co do tego ma twoja mam debilko? :D to TWOJA dupa

Gość Cytrynkovaa
"99% ludzi tak ma" - no dokładnie. Co do tego mają rodzice? I w ogóle co za durne podejście: "masz zobowiązania wobec byłego, bo mu pozwoliłaś wrócić i musisz wyjść za niego za mąż". No ręce opadają. Ale ktoś już słusznie zauważył: jacy rodzice, taka córka :/ Żal tylko tych facetów... Jednak miłość jest ślepa.

Jak to ten Tomaszek co go znam to będzie ciężko. On zakochał się w tamtej lasce głupio bez pamięci i zrobił by dla niej wszystko nawet jakby go chciała zabić właśnie :(

Panna nie kombinuj tylko faceta przeproś jak Ci pozwoli. I zastanów się jeszcze nad wyjściem za mąż i sama podejmi decyzję. Wyjedź gdzieś sama na miesiąc. Odetnij się od wszystkich włącznie z byłym, rodzicami i znajomymi. Zastanów się nad sobą i swoim postępowaniem. Sama. Masz 27 lat dziewczyno, a mamusia Ci mówi za kogo masz wyjść ? Nie żyjemy w krajach arabskich czy na wsi. Skoro jesteś ze stolicy to zachowuj się jak cywilizowana dziewczyna, a nie jak bezwolne panny z dzikich krajów gdzie im rodzina męża wybiera. Takl się laska zachowujesz i jesteś kretynką. Odrzucasz może miłość dla byłego który Cię zdradzał i nie do końca masz zaufanie. Zastanów się SAMA co robisz. Hejka.

Gość kattarzynnaaa
"i słyszałam jak uderzył kilka razy pięścią w betonową ścianę" :D:D:D:P:D:D:P

Tak to odebrałam i wystraszylam się. Czułam, że tomek wtedy cierpiał. Ja też cierpiałam, bo było mi żal, że jednak pozwoliłam już byłemu wrócić, a nie mogłam spróbować z Tomkiem wtedy.

Gość Cytrynkovaa
"o dziwo" dziwna ta Twoja historia:) Oj dziwo, dziwo...

Gość missm
weź się zastanów co jest dla Ciebie ważniejsze zdanie twoich rodziców, czy twoje szczęście?

Gość PoloniaOne
Nie widzicie, że Panna27 nie przeciwstawi się swoim rodzicom. Takie wychowanie od małego. Panna na złotym łańcuszku rodziców. I ten łańcuszek po ślubie przekażą jej byłemu-obecnemu. I będzie chodziła na jego łańcuszku jak jej zagra :/

Gość nie do wiary!!!
Jaka ta Panna jest płytka! Ile Ty masz lat- dobrze Ci tak- bądź z tym bardziej doświadczonym, niech cię wyrucha, a miałaś szansę na szczerego faceta, który wpatrywał się w ciebie- mogłaś go wiele nauczyć i przywiązać do siebie na stałe skoro był taki oddany i o dziwo-że tak powiem... wolisz kolesia który jest bardziej doświdczony, bo cię zdradza za Twoimi plecemi Ż E N A D A !!!

Gość wyrucha i zostawi

Gość Cammilla34
Ty Panna....wiesz brak slow, czytam to twoje story...jestes żałosna, zwyczajnie pusta tak jak inni tutaj cie okreslili, nie rozumiem po co dupę zawracasz normalnym ludziom na forum, jestes zdrowo powalona

Gość Agu lala
Tak szczerze i z glebi serca ci powiem ze ty jestes kompletnie pojebana wez sie lecz idiotko. Jeden i drugi powinien Ci tak dokladnie zajebac po ryju ze bys sie nogami zakryla zal mi ciebie

Gość Różeczerwone
Cała kwestia niepoważna skoro Panna27 słucha się rodziców jako źródła wszelkiej prawiedzy w każdej kwestii. Z kim ma być, co ma robić i innych. Zamiast sama posłuchać serca i samodzielnie ocenić do kogo serce ją ciągnie. Zobowiązania to można mieć w banku, a nie do kola który zdradzał czy oszukiwał. Jeśli nie chciała być z tym Tomkiem i mu to powiedziała to to czemu nadal chciała się z nim spotykać ? A co gorsza w po jaką cholerę go raniła jakimiś zdjęciami ? Nakręcało ją, że facet cierpi ? Chciała się odegrać za byłego na jakimś facecie i wybrała w niej zakochanego do tego celu ? Laska total niezrozumienie. Pierwszy raz takie coś słyszę. Faceta, który ją bardzo kocha i dla niej wszystko traktuje jak gówno, kola , który ją oszukiwał i zdradzał traktuje jak marzenie ???

Gość pikusiowalady
Oto idealny przykład dlaczego większość facetów to skurwysyny. Widzą najzwyklej w świecie jak jest przez takie rozpieszczone panienki. Starasz się , grasz uczciwie to panienka zrobi z ciebie gówno. Oszukujesz, zdradzasz to traktuje jak boga bo to ekscytujące mieć pewnie tak rozchwytywanego faceta. I oczywiście rozgrzesza zdradzającego bagatelizując zdrade, że w sumie to nic się nie stało WRRRRR ......^&%$^&T&*(&^%^&$%&*^

Gość Ależ się uśmiałam, dzięki!
Ta opowieść nie może być prawdziwa. Nie wierzę, że może po świecie chodzić ktoś taki!

Ta historia niestety jest prawdziwa :( Panna też. I na prawdę ma 27 lat. I to panna z dobrej rodziny ze stolicy. Ale rozbita skrzywdzona i psychika przez byłego i pod dyktando byłego i rodziców biega. Zmasakrowała chłopakowi który ją pokochał uczucia i psychikę, a o kolesia który ją zdradzał jeszcze chce się starać. Niestety to prawda :( Znam tego chłopaka co go ta panna tak zajechała.

Jakby o mnie się ktoś tak starał jak ten chłopak Tomek zrobiła bym dla niego wszystko i nawet rodzinę zostawiła i wyjechała z nim. Chłopak niestety chyba dostał strzałą od Boga i losu, że taką dziewczynę spotkał na drodze swojej i się w niej tak mocno zakochał. Ni mam zielonego pojęcia dlaczego taka sytuacja została tak ustawiona. Co to miało na celu. Rozpieprzyć chłopakowi życie :( ???

Gość XXXJane35XXX
Panna27 dobrze się czujesz ? Popierdzieliło Cię ? Szlajasz się po tropikach z byłym , który Cię zdradzał, a kochającego Cię bardzo jak napisałaś mężczyznę zostawiasz i do tego jeszcze przysyłasz mu fotki które robisz sobie z byłym i na których naga czy coś łasisz się dla byłego z uśmiechem ???? Czy TY jesteś popierdolona ? Wiesz jak to musiało go zaboleć ? Czy Ty kurwa nie masz za grosz empatii i wrażliwości ? Może trzeba mu było jeszcze przysłać fotki jak się pieprzysz z byłym ? Ludzie co za kretynka ! i Ty się dziwisz, że Ci napisał żeś SUKA !?!?! Ja bym Cię kurwa zjebała dużo gorzej ! Ile ty masz lat dziecko ? 27 ? Bo zachowałaś się jak jakaś dziewczynka z przedszkola ! Może trzeba było z tym kochającym Cię chłopakiem jechać, a byłemu takie fotki przysłać ! Miała byś bynajmniej powód za swoje krzywdy i zdradzanie Cię. I jeszcze piszesz, że o byłego będziesz się starać, a tego kochającego chłopaka straszysz policją ? Popierdzieliło Cię laluniu !? Jak takie pindulińskie się spotyka to tylko wytargać za kudły idiotki Współczucia dla faceta, że w takiej się zakochał sadystce :(

Gość ja p..lę
ja też paru facetów skrzywdziłam. Ale żeby tak bezczelnie się zabawiać i dokuczać innym to trzeba być naprawdę szmatą. Mam nadzieję, że cię obaj zostawią. Nie dość nie jesteś nic warta to jeszcze próbujesz się wybielać i zwalasz na rodzić. Pamiętaj moja droga. Ktokolwiek by ci doradzał to ty podejmuszesz decyzję i ty bierzesz odpowiedzialność i to twoje zęby polecą jak tak dalej będziesz robić. Bo Tomkiem to się możesz zabawiać, ale jeśli on ma choć jednego przyjaciela to ten powinien w największej tajemnicy rachunki wyrównać za niego. Mam nadzieję, że to tylko sztucznie stworzony wątek i takie mendy nie chodzą po świecie.

Gość w temacie
dziwna ta twoja historia. A tak poważnie to brak mi słów na twoją głupotę, wiesz co to jest empatia? Jak nie to sprawdź w słowniku i przećwicz, może rozumu nabierzesz. I życzę wszystkiego najlepszego, ale tylko i wyłącznie Tomkowi.

"Mam nadzieję, że to tylko sztucznie stworzony wątek i takie mendy nie chodzą po świecie." Wątek niestety naprawdę jest prawdziwy :( Znam tego Tomka osobiście. Najgorsze, że to super fajny i jeden z niewielu normalnych mężczyzn. Bardzo ją pokochał dlatego od niej takie traktowanie to po prostu ... :( Szczególnie, że dla tego co ją skrzywdził ...wszystko co najlepsze ... :( aż nie chce się wierzyć, ale Panna27 jest prawdziwą warszawianką.

Jak Tomek mnie kochał to uważam, że nie miał mi prawa tak powiedzieć. Mój były ani nikt inny tak mi nigdy nie powiedział. Mogłam nic mu w sumie nie mówić i się do niego nie odzywać.

Nawet jak pojechałam z byłym w miejsce w które wpierw planowaliśmy pojechać z Tomkiem to bez różnicy. Skoro podjęłam decyzję o wyjściu za byłego to co w tym złego, że zamiast z Tomkiem pojechałam z byłym do domku w góry. Przecież tu akurat miałam takie prawo.

Gość Plusiaczek
Panna27 zagrałaś jak zimna istota bez serca i uczuć do tego Tomka. Skoro był taki "za tobą w ogień" jak tu któraś napisała, a ty go tak straktowałaś to jesteś podła. Chłopak za tobą na każde zawołanie, a ty go traktujesz jak jedno wielkie g... bez słowa , a tego byłego co cię zdradzał jak idola młodzierzy wszechpolskiej. Może cza było wysłaś temu chłopakowi zdjęcia jak się pieprzysz z byłym i spytać się czy mu się na nich podobasz ?! Chis kobieto odrobina empatii i uczuć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz jak to musiało go zaboleć !!!!!!????? Jesteś chora psychicznie ??????!!!!! Może niech ten były cie tak wystawi i ci fotki przysle z inna jak się pieprzą to coś zrozumiesz bezmyślna istoto !!!