Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Gdzie oddajecie...

Polecane posty

echhh właśnie, rozmarzył się;) coś chyba będzie..... mam na coś ochotę, uhmm napijemy się na zdrówko?

mój ogolony generał też gotów:) na baczność i gotowy do misji specjalnej:) vivat masturbacja:)

Wspólna masturbacja. Chcialabym czegos takiego próbować. Większość moich partnerów chciała od razu do rzeczy. A ja bym chciała patrzeć jak ktos sam go dotyka a ja siebie. Tak bardzo mnie to kreci. Zaraz znów dojde :-D

polecam:) nie ma nic fajniejszego:) patrzec i wspólnie się masturbować;) mniam:) niunia wilgotna? uhmm moze kiedyś razem się w realu zabawimy? wspólna masturbacja:)

to jest nas dwóch:) uhmm moze być 3-osobowa ekipa do wspólnej masturbacji?

Chcialabym zeby jeden z was mnie pieprzyl. Mam ciasną i mokra. Zawszd. Jak w maselko. A drugiemu robiłabym mojego ukochanego lodzika.

Tak ale nie zeby sie komuś podobała tylko dlatego ze mi wygodniej i dla mnie jest to bardziej higieniczne. Ale ze mnie leci. Wlasnie siebie smakuje. Mmm uwielbiam

O losie. Pierwszy raz sobie cos takiego ale nie powiem. Moje doznania są silniejsze.. Mmm. Mrucze sobie i cicho jecze. Komórka w jednej raczce Wibrator w drugiej i jest zajebiscie. Chce poczuc wasze sosy!ha ha ha :-D

znałem kiedyś taką kobietę... uhmm uwielbiała smak spermy, sex w pupe....