Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Seks w akademiku

Polecane posty

Gość myśl że nikt nie miał takich
przygód tu sami katolicy co po nocach krzyży pilnują a nie się jebią po nocach :classic_cool:

Gość xxyyzzzzz
To już koniec Polski? Za kilka lat państwo się rozpadnie Już niedługo zielona wyspa zamieni się w czarną dziurę. Donald Tusk ciągle chwali się uzyskiwanymi przez Polskę wskaźnikami ekonomicznymi, ale nie wspomina o tym, że "walka" z kryzysem gospodarczym polega u nas głównie na zadłużaniu kraju i równoczesnym zwiększaniu wydatków na administrację. Przerażeni ekonomiści apelują o reformy finansów publicznych oraz zatrzymanie zaciągania pożyczek ale nikt ich nie słucha. Dziennikarze wolą inne tematy, czego dowodzi chociażby medialny los ostatniej inicjatywy Leszka Balcerowicza. Ten najbardziej znany polski ekonomista zapowiedział uruchomienie we wtorek w Warszawie wielkiego ekranu, na którym licznik będzie wskazywał rosnący poziom zadłużenia naszego kraju. Dziennikarze, gotowi rejestrować każdy krok Janusza Palikota lub wyczekujący tygodniami po krzyżem, nie są jakoś zainteresowani tym wydarzeniem. A przecież inauguracja licznika będzie happeningiem zwracający uwagę na główny polski problem. Jeśli zadłużenie będzie narastać w dotychczasowym tempie kilkudziesięciu milionów złotych dziennie, to już wkrótce Polska będzie niewypłacalna. Może jeszcze przed Euro 2012 nasze państwo pogrąży się w chaosie. Już teraz brak pieniędzy dla policji, służby zdrowia oraz innych branży z tzw. budżetówki. Nie ma również środków na emerytury. Co będzie, gdy za kilkanaście miesięcy wypłat, emerytur i rent nie dostaną miliony ludzi? To, że firmom prywatnym dobrze się powodzi nie ma znaczenia. Po pierwsze, władze będą ratować sytuację narzucając wysokie podatki. Po drugie, w obecnym kształcie państwa, na skutek braku reform, obywatele są uzależnieni od działań sfery budżetowej. Nie ma przecież prywatnej policji lub straży pożarnej. Tymczasem załamanie publicznych finansów doprowadzi do rozpadu podstawowych państwowych struktur oraz instytucji. Plusem tej sytuacji będzie to, że dostaniemy szansę, aby zacząć wszystko od nowa. Jeśli przetrwamy.

Gość giovanii
ta na zdjęciu...zwykly kurwiszon

Gość giovanii
ale pauka stoi :P :D

Ale z chęcią bym wylizala Hehe :-P po prostu nie lubie takich sztucznych lalek ale do seksu.. Jesli chodzi o przygodę to Mmm

Gość czyli wyglądasz przeciwnie
brzydko :( a tak dziewczynę poleci każdy facet :P wiadomo z taka na mieście nie za bardzo pokazać :p ale do seksu idealna :P

Gość czyli wyglądasz przeciwnie
wystraszy ze makijaż będzie miała mnie wyzywający cycki schowa :P a nie wywali na wierzch :P i można sie pokazywać ludziom :D

O losie. Nie jestes dziewczyna. Chodziło mi o kontakty z ta samo płcią. Po prostu ja nigdy nie myslalam ze bym zrobiła to z dziewczyna a jednak ;-) no nie wiem myslalam ze jakas dziewczyna sie wypowie.

Ja zrobiłam to z dziewczyną i jestem dziewczyną, i się tym nie jaram już w ogóle :)

Gość fvghbnj
wypierdzielać stąd lesby na jakieś homo czaty 🖐️

Gość obiektywnyy gostekk
taaa teraz każdy jest bi bo tak jest modnie, żałosne

Wcale nie dlatego ze to modne. Po prostu kiedys myslalam ze jestem lesbijka. Jakos faceci mnie nie kręcili ale potem jak juz mialam 20 lat poznałam kogos i jednak okazało sie ze kręcą i to bardzo :-D a teraz sie okazało ze bardzo mnie pociągają tez kobiety. Nie sobie niczego co jest modne. Nie ubieran sie modnie nie słucham modnej muzyki. Wiec nie zarzucał mi nic. Pozdro :-D

Gość pierre_dolec
kiedys w zamierzchlych czasach :) pojechalem z dziewczyna i znajomymi "pod namiot".....gostek byl zapalonym wedkarzem wiec znikal co jakis czas....poprosilem moja dziewczyne i ta druga zeby mi nasmarowaly plecy w namiocie....smarowanie przerodzilo sie w masaz....odwrocilem sie grzecznie na samrowanie brzucha...moja dziewczyna naoliwionymi rekoma zjechala nizej i zaczela mnie masowac pod kapielowkami....i tu nagle szok, kolezanka nasza zaczela calowac moja kobiete w usta (pamietam te wielkie oczy mojej dziewczyny)...emocje byly takie ze rece sie im trzesly....a pozniej, poszlo po calosci....do dzis to chyba jedno z mocniejszych wrazen sexulanych mojego zycia (no moze ex aequo z niespodziewanym sexem w firmowej kuchni) Nie dziwie Ci sie autorko...pierwszy raz jest naprawde mocny :)